Μαρία Τσουρή: «Κοιτάζουμε μπροστά το μέλλον της ΑΕΚ»

Gazzetta team
Μαρία Τσουρή: «Κοιτάζουμε μπροστά το μέλλον της ΑΕΚ»

bet365

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή και των παικτριών της ΑΕΚ μετά από την άνοδο στην Α1 του πόλο.

Για την μεγάλη επιτυχία της ανόδου της ομάδας που μετράει δυο χρόνια ζωής στην Α1 πόλο γυναικών αλλά και για την επόμενη ημέρα μίλησαν ο προπονητής αλλά και οι παίκτριες του κλαμπ.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 11-4 του Άρη Θεσσαλονίκης στη Νίκαια στον τελευταίο αγώνα της στη Β' εθνική στέφτηκε πρωταθλήτρια και τη σεζόν 2020-21 θα παίζει στην Α1!

Αναλυτικά οι δηλώσεις στο aek.gr:

Δημήτρης Κρητικός (προπονητής): «Μεγάλη επιτυχία για την ΑΕΚ, όμως θέλω να μιλήσουν τα κορίτσια. Οι αθλήτριες μου το αξίζουν, αυτές πρέπει να δώσουν δηλώσεις».

Μαρία Τσουρή (τερματοφύλακας): «Η χρονιά ήταν αρκετά μεγάλη για εμάς, γιατί προσπαθήσαμε να προπονηθούμε και να προετοιμαστούμε και για τώρα και για την επόμενη χρονιά. Όλα αυτά τα αφήσαμε πίσω και σημασία έχει ότι ανεβήκαμε κατηγορία και κοιτάζουμε μόνο μπροστά και το μέλλον της ομάδας».

Μαρία Μπαλωμενάκη (αμυντικός): «Όταν ξεκίνησε η χρονιά, στην ΑΕΚ είχαμε μαζευτεί τέσσερις παίκτριες που γνωριζόμασταν από παλιά. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς δέσαμε με όλα τα νέα κορίτσια, γίναμε μία ομάδα και μία οικογένεια και παρά το γεγονός ότι μείναμε εκτός δράσης λόγω της πανδημίας τόσο καιρό, στο τέλος είχαμε ξεκάθαρα το στόχο στο μυαλό μας. Με σκληρές προπονήσεις και με σοβαρότητα αντιμετωπίσαμε τους αγώνες και για αυτό πήγαμε τόσο καλά σε αυτά τα δύο παιχνίδια απέναντι σε άξιες αντίπαλες ομάδες».

Κική Στρατιδάκη (φουνταριστή): «Ήταν μια απίστευτη χρονιά και καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να αγωνιστώ με όλα αυτά τα κορίτσια. Η κάθε αθλήτρια ξεχωριστά, από την πιο έμπειρη έως την πιο νέα, έδωσε το στίγμα της σε αυτήν την ομάδα για να πετύχουμε. Η ομάδα συνεχίζει, η ομάδα είναι εδώ και τα καλύτερα έρχονται για την ΑΕΚ».

Κωνσταντίνα Καράβου (αμυντικός): «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες που ανεβήκαμε στην πρώτη κατηγορία. Άλλωστε, η ΑΕΚ αξίζει να βρίσκεται πάντα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν μια δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας και της κατάστασης που επικρατούσε, αλλά ευτυχώς καταφέραμε και πετύχαμε τον στόχο μας».

 

Τελευταία Νέα