Covid-19: Η φόρμα των ΟΑ 2004 της Κοζομπόλη δημοπρατήθηκε για 8.600 ευρώ! (pic)

Gazzetta team
Covid-19: Η φόρμα των ΟΑ 2004 της Κοζομπόλη δημοπρατήθηκε για 8.600 ευρώ! (pic)

bet365

Κάθε ρεκόρ... έσπασε η φόρμα της Βούλας Κοζομπόλη στην δημοπρασία του "Ζήσε Αθλητικά".

Με το ποσό ρεκόρ των 8.600 ευρώ πουλήθηκε η φόρμα των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας της "ασημένιας" Ολυμπιονίκης της υδατοσφαίρισης, Βούλας Κοζομπόλη.

Οι δημοπρασίες διενεργούνται στο πλαίσιο του προγράμματος “Ζήσε Αθλητικά”, ώστε τα έσοδα που θα προκύψουν, να κατατεθούν στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας για την ενίσχυση του αγώνα που δίνει η χώρα μας απέναντι στην πανδημία του νέου κορωνοϊού.

Πριν από την Κοζομπόλη το ρεκόρ είχε μια υπογεγραμμένη φανέλα του Νίκο Γκάλη από το «Ευρωμπάσκετ ’87», η οποία είχε φτάσει τα 8.500€.

Την Ολυμπιακή φόρμα της σπουδαίας πολίστριας, απέκτησε το μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Πρόεδρος της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος Ηθικής και Δεοντολογίας κ. Γιώργος Λενός, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει αγοράσει τη ρακέτα του Στέφανου Τσιτσιπά, την εμφάνιση της Μαρίας Σάκκαρη, τα πυγμαχικά γάντια του Μιχάλη Ζαμπίδη, τη μπλούζα που φόρεσε η Κατερίνα Στεφανίδη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, μία εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια από παγκόσμια κύπελλα και ένα αναμνηστικό από Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Πρόεδρος της ΕΣΟΑ Βούλα Κοζομπόλη είπε σχετικά: "Τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και ως εκπρόσωπος όλων των συναδέλφων μου που αγωνίστηκαν σε Ολυμπιακούς Αγώνες, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Λενό για την πράξη του αυτή, καθώς τόσο η δική μου φόρμα, όσο και τα αντικείμενα των υπόλοιπων σπουδαίων αθλητών αποτελούν κειμήλια της αθλητικής ιστορίας της χώρας μας, τα οποία θα παραμείνουν για πάντα σε αυτήν. Με την πράξη του αυτή ακόμη ο κ. Λενός επιβεβαιώνει, ότι είναι ένας μεγάλος ευεργέτης του αθλητισμού, με αυξημένο βαθμό κοινωνικής ευθύνης ιδιαίτερα την δύσκολη αυτή περίοδο"

 

Τελευταία Νέα