Εξετάζει προολυμπιακό τον Δεκέμβριο του 2020 η FINA

Αντώνης Πατσούρας
Εξετάζει προολυμπιακό τον Δεκέμβριο του 2020 η FINA

bet365

Το προ ολυμπιακό του Ρότερνταμ στους άνδρες (πόλο) είναι πιθανό να διεξαχθεί μέσα στο 2020.

Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει η διεξαγωγή του προ ολυμπιακού του πόλο ανδρών τον Δεκέμβριο στο Ρότερνταμ.

Το προ ολυμπιακό τουρνουά που συμμετέχει και η Ελλάδα ήταν να διεξαχθεί στα τέλη Μαρτίου στην πόλη της Ολλανδίας αλλά η εξάπλωση του κορονοϊού (covid-19) άλλαξε τα σχέδια.

H FINA, η LEN και η ΚΟΕ έχουν κατεβάσει... ρολά έως και τον Ιούνιο και από εκεί και πέρα θ' αποφασιστεί τι θα γίνει με τις μεγάλες διοργανώσεις στο πόλο αλλά και τα εγχώρια πρωταθλήματα.

Η ΚΟΕ εάν η κατάσταση βελτιωθεί εξετάζει την διεξαγωγή πρωταθλημάτων μέσα στον Ιούλιο ή και τον Αύγουστο ενώ η FINA προωθεί την λύση του προ ολυμπιακού στο Ρότερνταμ στις 12/12/2020.

Ακόμη δεν έχει παρθεί καμία απόφαση για το Τσάμπιονς Λιγκ και την Ευρωλίγκα (LEN) όπου η Ελλάδα έχει τρεις ομάδες. Τον Ολυμπιακό (άνδρες-γυναίκες) και την Βουλιαγμένη (γυναίκες).

Οι παίκτες και οι παίκτριες ανησυχούν για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και τις συνέπειες που θα έχει στις αμοιβές τους και κανείς φυσικά δεν θέλει να επιστρέψει στη δράση τον Οκτώβριο!

Τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο θα διεξαχθεί και το World League το οποίο πρέπει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί αφού δίνει εισιτήρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα.

Όσο αφορά τη σπουδαία αυτή διοργάνωση ενώ... ακούγονται φωνές για μετάθεση του το 2022, όπως έπραξε και ο στίβος για το δικό του Παγκόσμιο, δεν έχει παρθεί ακόμη απόφαση.

 

Τελευταία Νέα