Αφρουδάκης: «Τηρώ τις οδηγίες για να δίνω και το καλό παράδειγμα»

Gazzetta team
Αφρουδάκης: «Τηρώ τις οδηγίες για να δίνω και το καλό παράδειγμα»

bet365

O αρχηγός της Βουλιαγμένης Χρήστος Αφρουδάκης μίλησε στον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ στο gazzetta.gr και αποκάλυψε ότι θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς στο τρίαθλο.

Στην παρέα του gazzetta.gr το οποίο "φιλοξενεί" τον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ εμφανίστηκε και ο Χρήστος Αφρουδάκης.

Ο αρχηγός της ομάδας πόλο της Βουλιαγμένης μίλησε για την καθημερινότητα του και έβγαλε και ... είδηση.

«Στο άθλημα μας είναι δύσκολο να γίνει προπόνηση. Προσπαθούμε να κρατήσουμε την φυσική μας κατάσταση σε καλό επίπεδο. Δεν ήμουν συνηθισμένος στο τρέξιμο αλλά συνηθίζω. Πριν από 10-15 ημέρες μου έστειλε φίλος μου από την παλιά μου ομάδα την Ποζίλιπο (Ιταλία) και μπήκα σ' ένα γκρουπ που κάνουμε γυμναστική στο σπίτι», είπε αρχικά ο Ολυμπιονίκης του 2004.

Για το εάν τηρεί τα μέτρα σημείωσε: «Φυσικά και πειθαρχώ. Έχω μάθει να το κάνω στο επάγγελμα μου. Ο αθλητισμός θέλει πειθαρχία. Θέλω ακόμη να δίνω και το καλό παράδειγμα σ' όλους εδώ στη Βουλιαγμένη που είναι ένα μεγάλο χωριό».

Για το αύριο: «Ελπίζω όλα να τελειώσουν γρήγορα. Να είμαστε όλοι καλά και να βγούμε δυνατοί από αυτή την κρίση. Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και καλούμε όλους τους συνανθρώπους μας να σταθούν δίπλα σ' εκείνους που έχουν ανάγκη».

Για τον μεγάλο στόχο του είπε αστιευόμενος: «Με τόσο τρέξιμο και με καλό κολύμπι σκέφτομαι να δηλώσω συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021 στο τρίαθλο. Μένει να προπονηθώ και στην ποδηλασία».

Θα δηλώσει συμμετοχή για τρίαθλο στους Ολυμπιακούς. Τρέξιμο και το κολύμπι

 

Τελευταία Νέα