Πρωτοχρονιά στην Ακρόπολη για την εθνική ομάδα των ΗΠΑ (pics&vids)

Αντώνης Πατσούρας
Πρωτοχρονιά στην Ακρόπολη για την εθνική ομάδα των ΗΠΑ (pics&vids)

bet365

Βόλτα στην Ακρόπολη και στην... παλιά Αθήνα για την εθνική ομάδα πόλο ανδρών των ΗΠΑ.

Η κοινή προετοιμασία με την Ελλάδα στο "Παπαστράτειο" είχε τελειώσει και τα μέλη της είχαν ρεπό.

Είχαν το χρόνο να κάνουν ότι θέλουν. Επέλεξαν ν' ανέβουν στην Ακρόπολη των Αθηνών, να βολτάρουν στην Πλάκα και στο Μοναστηράκι και να γευτούν το greek σουβλάκι!

Οι "ξεναγοί" τους ήταν πολλοί και "δυνατοί". Πρώτος ο Γκάβιν Αρόγιο. Παλιός διεθνής άσος των ΗΠΑ με σπουδαία θητεία στην Ελλάδα, με σύντροφο με καταγωγή από την Κρήτη και με γνώση των ελληνικών.

Σήμερα είναι συνεργάτης του Ουντόβισιτς στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας πόλο Ανδρών των ΗΠΑ και ποιος ξέρει ίσως μετά από τους Ολυμπιακούς να είναι ο νέος προπονητής. Οι ΗΠΑ πήραν το εισιτήριο για το Τόκιο από τους Παναμερικανικούς και έχουν ήσυχο το κεφάλι τους.

Μαζί με τον Αρόγιο, την Ελλάδα έζησε και ζει ο Τζέσε Σμιθ. Αυτός ο σπουδαίος αμυντικός που είναι σημαία για τις ΗΠΑ και σήμερα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού. Στο παρελθόν έπαιξε στον Εθνικό αλλά και στον Ολυμπιακό και ξέρει.

Με λιγότερες εμπειρίες από την Ελλάδα οι Όμπερτ και Ίβρινγκ του Υδραϊκού. Οι Αμερικανοί αγαπούν την Ελλάδα. Δυο σπουδαία μέλη της καλύτερης εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, εκείνη της δεκαετίας του '90, ο Χάμπερτ και ο Αρόγιο "ρίζωσαν" εδώ και παντρεύτηκαν Ελληνίδες.

Οι Αμερικανοί ταξιδεύουν για Κούνεο για να συμμετάσχουν στο σπουδαίο τουρνουά της εθνικής Ιταλίας που είναι από το καλοκαίρι η νέα παγκόσμια πρωταθλήτρια. Κουράστηκαν αλλά και χαλάρωσαν στην Ελλάδα και τώρα είναι ώρα για αγώνες..

Σύντομα θα έχουμε και νέο μέλος της εθνικής των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

 

Τελευταία Νέα