Χίος - Υδραϊκός 9-16: Εύκολο ... πέρασμα από το Ιωνικό

Gazzetta team
Χίος - Υδραϊκός 9-16: Εύκολο ... πέρασμα από το Ιωνικό

bet365

Επιστροφή στις νίκες για τον Υδραϊκό, σε δύσκολη θέση η Χίος.

Ο Υδραϊκός ήταν ο νικητής του αγώνα της 11ης ημέρας της Α1 Ανδρών μ' αντίπαλο τη Χίο ο οποίος διεξήχθη το Σάββατο στο Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού του Αιγαίου.

Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη κέρδισε με 16-9, επέστρεψε στις νίκες και έφτασε στους 25β. Πλέον περιμένει τον αγώνα του Απόλλωνα με τη Βουλιαγμένη για να μάθει σε ποια θέση θα τερματίσει στο φινάλε του Α' γύρου.

Ο Υδραϊκός προηγήθηκε με 7-1 και είχε εύκολο απόγευμα κόντρα στη Χίο η οποία κλείνει τον γύρο με 6β και στην 11η θέση (12ος ο Παναθηναϊκός με 3).

Στον πάγκο του ΝΟΧ κάθισε ο Αντώνης Μισεντζής αφού ο τεχνικός της Γιώργος Ντόσκας δέχτηκε κόκκινη κάρτα στον αγώνα της 10ης ημέρας με τον Παναθηναϊκό.

Τα οχτάλεπτα: 1-5, 3-3, 2-3, 3-5

ΝΟΧ (Αντώνης Μισετζής): Καρακούρος Ι., Μιμίδης Σ. 3, Μιμίδης Μ. 1, Μπερτόλης Π., Φραγκιαδούλης, Σφηκάκης, Κανδιόγλου, Μόκκας 1, Μαρουλάς, Κουρλιάφτης 4, Καλαργυρός, Αμπάζης, Παππάς Κ., Καρακούρος Μ., Γκίλλας

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Γαλανόπουλος, Κόχειλας 2, Γούρας 1, Κοκκινάκης, Χατζηκυριακάκης 2, Πρέκας, Μπλάνης 2, Αλευρόπουλος, Αργυρόπουλος Κ., Παπασηφάκης 2, Τσαχειλίδης 2, Καπετανάκης 1, Πωλογεώργης, Όμπερτ 3, Ίρβινγκ 1.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα