Απόλλων Σμύρνης - ΝΟ Χανίων 9-7

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Απόλλων Σμύρνης - ΝΟ Χανίων 9-7

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε τη νίκη με 9-7 από το ΝΟ Χανίων, στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, και γλίτωσε τις περιπέτειες, αφού το αποτέλεσμα αυτό τον κρατά ζωντανό στο κυνήγι των πλέι οφ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Μετά την ολοκλήρωση της 20ής αγωνιστικής, οι Σμυρνιοί έφτασαν στους 28 βαθμούς (ισόβαθμοι με τον Υδραϊκό) και αναμένεται να βρεθούν στην πρώτη 6άδα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής, καθώς το Παλαιό Φάληρο (που είναι στους 27) παίζει κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στον πάγκο του Απόλλωνα δεν ήταν ο προπονητής του Γιάννης Κατρουτζανάκης, λόγω ασθενείας, ενώ και ο βοηθός προπονητής Ιντζές ήταν τιμωρημένος. Έτσι, με τους παίκτες στον πάγκο κάθισε μόνο ο έφορος Ζάχος Αφρουδάκης. Αλλά και από τον ΝΟ Χανίων έλειπε ο τιμωρημένος πρώτος προπονητής Ηλίας Μαχαίρας και στον πάγκο ήταν ο βοηθός Μανούσος Βιζυράκης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά προηγούμενοι με 6-2 (με κορυφαίο σκόρερ τον Μοσκόφ, που πέτυχε τελικά 4 γκολ) στο ημίχρονο. Στο τρίτο οκτάλεπτο ο ΝΟ Χανίων προσπάθησε να επιστρέψει (κορυφαίος του ο Αβέρκα με 4 γκολ), αλλά δεν κατάφερε παρά να μειώσει στο τελικό 9-7. Με τραυματισμό στον ώμο αποχώρησε νωρίς από το παιχνίδι ο Κατσουλάκης του ΝΟ Χανίων.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 9-7

Οκτάλεπτα: 3-1, 3-1, 1-3, 2-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Γρηγοριάδης, Μαυρωτάς, Μητρόπουλος, Φωκάς, Μοσκόφ 4, Καλιοράκης, Παπαδόπουλος Γ., Λέκιτς 2, Παπάκος, 1, Δερμιτζάκης Δ. 2, Δερμιτζάκης Χρ., Καστανάκης, Ρέππας, Γαννουρής.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ: Λεβεντάκης, Φλώρος Ανδ., Παπαδόπουλος, Νάστραν 1, Αγιωργούσης, Πετρόχειλος, Βουλγαράκης, Χαριτάκης 2, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης, Αβέρκα 4, Χάλαρης.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Λευτέρης Γιαννέλλης

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα