Καμμένου: «Πρέπει να υπάρχει αξιοκρατία, σωστή διαιτησία»

Καμμένου: «Πρέπει να υπάρχει αξιοκρατία, σωστή διαιτησία»

bet365

Η Αλεξία Καμμένου δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της, σημειώνοντας ότι τα διαιτητικά λάθη ήταν αυτά που έκριναν το τελικό αποτέλεσμα, στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών, κόντρα στον Ολυμπιακό, ο οποίος κατέκτησε τη νίκη με 14-11, στο Καρπενήσι.

Η τεχνικός της Βουλιαγμένης υπογράμμισε: «Είναι η πρώτη κόκκινη κάρτα που παίρνω εδώ και τρία χρόνια, αφότου επέστρεψα στον πάγκο της Βουλιαγμένης. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι δεν μπορούσα παρά να αντιδράσω έτσι. Νομίζω ότι ήμασταν εξαιρετικές, αλλά ο κύριος Μπουδραμής δεν μας επέτρεψε να μπούμε στο παιχνίδι, καμία στιγμή.

Όποτε ισοφαρίζαμε ή περνούσαμε μπροστά με λανθασμένες καταφανέστατα αποφάσεις έβαζε πάλι τον Ολυμπιακό μέσα στο παιχνίδι. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα, που μπορεί να εκμεταλλευτεί και το παραμικρό πλεονέκτημα που του δίνεται. Εδώ είναι μία γιορτή, έπρεπε να είναι γιορτή από την αρχή έως το τέλος.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Είμαι στο γυναικείο χώρο από την σύσταση του από την πρώτη ημέρα του ελληνικού πρωταθλήματος και αυτά τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν. Πρέπει να υπάρχει αξιοκρατία, σωστή διαιτησία γιατί πραγματικά το αξίζουν ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και η Βουλιαγμένη. Δεν έχει καμία ανάγκη ο Ολυμπιακός από τέτοιου είδους σφυρίγματα είναι μία μεγάλη ομάδα, που δεν έχει ανάγκη τέτοια σφυρίγματα. Ούτως ή άλλως ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν ντέρμπι και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ας κρινόταν εκεί και όχι σε τόσο λάθος αποφάσεις.


Όσοι ξέρουν πόλο είδαν ποιος έπαιξε καλά, δεν λέω ότι ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καλά. Όμως, ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και ξέρει να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις. Σήμερα δείξαμε τα βήματα που έχουμε κάνει».

Η τερματοφύλακας της Βουλιαγμένης, Έλενα Κούβδου είπε: «Σήμερα παρουσιαστήκαμε αρκετά καλοί, αρχή του παιχνιδιού περνώντας η ώρα χάσαμε την συγκέντρωση μας και η αλήθεια είναι ότι δεχτήκαμε πολλά γκολ. Θεωρώ ότι αν είχαμε προσέξει κάποια σημεία θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το σημερινό παιχνίδι. Παρόλ' αυτά τελείωσε. Ήταν ένας τελικός για εμάς, κέρδισε ο Ολυμπιακός και κοιτάζουμε τον επόμενο στόχο», σε ότι αφορά στη συνέχεια των πλέι οφ πρόσθεσε: «Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, βλέπεις και αντιμετωπίζεις μία ομάδα που ξέρεις. Τα παιχνίδια αυτά σιγά-σιγά σε κάνουν πιο δυνατό».

 

Τελευταία Νέα