Γύρος Ιταλίας: Θεατές τρέχουν πίσω από τον Μπερνάλ κρατώντας… αλυσοπρίονα! (vid)

Gazzetta team
Γύρος Ιταλίας: Θεατές τρέχουν πίσω από τον Μπερνάλ κρατώντας… αλυσοπρίονα! (vid)

bet365

Απίστευτη σκηνή στον ποδηλατικό Γύρο Ιταλίας με θεατές να τρέχουν κρατώντας αλυσοπρίονα πίσω από τον προπορευόμενο ποδηλάτη.

Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην διάρκεια του σημερινού ετάπ στον ποδηλατικό Γύρο της Ιταλίας.

Ο Κολομβιανός ποδηλάτης Εγκαν Μπερνάλ, την ώρα που προσπαθούσε να σπριντάρει για τη νίκη, είδε δύο Ιταλούς θεατές να τον κυνηγούν με… αλυσοπρίονα!

Κι όμως, το γεγονός αυτό είναι πέρα για πέρα αληθινό και καταγράφηκε σε ζωντανή μετάδοση από το Eurosport, με τους επικίνδυνους θεατές να βάζουν μπρος τα αλυσοπρίονα και να τρέχουν δίπλα του, σε απόσταση αναπνοής! Οι δύο θεατές δεν είχαν πρόθεση να τον τρομάξουν, αντίθετα, όπως φαίνεται και από τις κινήσεις τους, προσπαθούν να ενθαρρύνουν τον Κολομβιανό να επιταχύνει, αλλά η ανόητη αυτή ενέργειά τους τρόμαξε όσους βρίσκονταν κοντά στο σημείο καθώς είχαν πλησιάσει υπερβολικά κοντά στον ποδηλάτη.

Ο Μπερνάλ πάντως έμεινε ατάραχος και διατήρησε το σημαντικό προβάδισμα των 2 λεπτών και 24 δευτερολέπτων που είχε από τον Ιταλό Νταμιάνο Καρούσο, κερδίζοντας εν τέλει το 16ο ετάπ.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NEWS FEED