Eκπνέει ο χρόνος για την έγκριση του προϋπολογισμού του 2017 στην ΕΟΠ

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Eκπνέει ο χρόνος για την έγκριση του προϋπολογισμού του 2017 στην ΕΟΠ

bet365

Η 15η Δεκεμβρίου είναι η καταληκτική ημερομηνία προκειμένου η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού να εγκρίνει τον προϋπολογισμό του τρέχοντος έτους στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας προκειμένου να εκταμιευτεί η τελευταία δόση της επιχορήγησης.

Το ποσό της τελευταίας δόσης ανέρχεται στα 420 χιλιάδες ευρώ και στην περίπτωση που δεν εγκριθεί ο προϋπολογισμός, το ποσό θα επιστραφεί στο γενικό λογιστήριο του κράτους και ουσιαστικά θα χαθεί για την ποδηλασία.

Οι πληροφορίες θέλουν τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού να μην εγκρίνει τον προϋπολογισμό, ο οποίος εμφανίζεται διογκωμένος, κάτι που σημαίνει ότι θα εκκρεμεί το χρέος ύψους 360 χιλιάδων ευρώ της ομοσπονδίας προς την εφορία και ταυτοχρόνως η συγκεκριμένη βεβαιωμένη οφειλή θα εμφανίζεται και στο φορολογικό μητρώο του προέδρου της ομοσπονδίας, Παναγιώτη Πριστούρη.

Στο μεταξύ μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με το πόρισμα του εισαγγελέα για τα πεπραγμένα της ομοσπονδίας, το οποίο σύμφωνα με μερίδα του Τύπου φέρεται να έχει μπει στο αρχείο, κάτι το οποίο αν φυσικά ισχύει θα είναι τεράστιο σκάνδαλο.

 

Τελευταία Νέα