ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ελισάβετ Τέρπου: Κάτοικος ... Γαλλίας η 20χρόνη πρωταθλήτρια

Ελισάβετ Τέρπου: Κάτοικος ... Γαλλίας η 20χρόνη πρωταθλήτρια

Ελισάβετ Τέρπου: Κάτοικος ... Γαλλίας η 20χρόνη πρωταθλήτρια

Στη Σεν Πιερ θα παίξει την επόμενη περίοδο η πρωταθλήτρια επιτραπέζιας αντισφαίρισης Ελισάβετ Τέρπου.

Στη γαλλική Σεν Πιερ θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο η πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού Νέων γυναικών Ελισάβετ Τέρπου.

Το σωματείο διαθέτει ομάδα και στην 1η κατηγορία, η ίδια συμφώνησε με τη 2η ομάδα κι ανάμεσα στις συμπαίκτριές της θα έχει και την έμπειρη πρωταθλήτρια Μαρία Χριστοφοράκη, η οποία ανανέωσε τη συνεργασία της με τη Σεν Πιερ, ενώ ήταν μαζί της και στον Ολυμπιακό.

Η Τέρπου κάνει πρώτη φορά αυτό το βήμα, από τη συμφωνία εξασφάλισε ότι θα δώσει σημαντικό αριθμό αγώνων και παράλληλα έχει το δικαίωμα να συνεχίσει στην ελληνική Α1 κατηγορία. Είναι μία ακόμη πολύ θετική εξέλιξη στην έως τώρα πορεία της μετά την προώθησή της στην εθνική ομάδα γυναικών από τη σεζόν 2018-2019.  

Η 20χρονη δεξιόχειρας έκλεισε στη Σεν Πιερ για τουλάχιστον 10 από τις 14 αναμετρήσεις του πρωταθλήματος. Αν υπάρξει η δυνατότητα πάντως, μπορεί να πάει στη Γαλλία ακόμη και σε όλα τα ματς, χωρίς βέβαια να έχει την υποχρέωση να προπονείται εκεί. Η ομάδα εδρεύει κοντά στη Ρουέν, στη βόρεια Γαλλία και την περιοχή της Νορμανδίας. 

Για σπουδές στην Αγγλία η Ζαβιτσάνου 

Μία άλλη εν ενεργεία διεθνής αθλήτρια στο μεταξύ, απολαμβάνει από τις αρχές της εβδομάδας την υπέροχη εξέλιξη, που ανυπόμονα περίμενε για τους ακαδημαϊκούς στόχους της. Για το Masters της στην Κλινική Ψυχολογία η Γεωργία Ζαβιτσάνου έγινε δεκτή από το κορυφαίο Πανεπιστήμιο του Μπαθ, στην Αγγλία, που ήταν και η πρώτη επιλογή της στην Ευρώπη.