Πρόκριση στα προημιτελικά για τις γυναίκες, αποκλείστηκαν οι άνδρες στο ομαδικό

Gazzetta team
Πρόκριση στα προημιτελικά για τις γυναίκες, αποκλείστηκαν οι άνδρες στο ομαδικό

bet365

Mοιρασμένες οι εντυπώσεις για τις εθνικές μας ομάδες επιτραπέζιας αντισφαίρισης την Παρασκευή, στην προσπάθεια για πρόκριση στην προημιτελική φάση του ομαδικού, στο Μεσογειακό τουρνουά, που φιλοξενείται στο Joana Ballart Pavilion του Βαλς.
Η εθνική ομάδα των γυναικών κατάφερε να περάσει στην 8άδα κατακτώντας τη 2η θέση στον όμιλό της, αντίθετα η εθνική ανδρών απέτυχε στον στόχο της μένοντας στην 3η θέση του δικού της ομίλου. Οι γυναίκες στο 2ογκρουπ έχασαν αρχικά από την Ισπανία με 3-0 και στο καθοριστικό δεύτερο ματς ξεπέρασαν την Αλγερία με 3-1. Σήμερα Σάββατο στα νοκ άουτ αντιμετωπίζουν την Αίγυπτο.
Οι άνδρες αγωνίστηκαν σε πολύ δύσκολο όμιλο. Έδωσαν φυσικά τη «μάχη» τους για να τερματίσουν στην προνομιούχο πρώτη δυάδα, όμως υπέστησαν ήττες με 3-0 από τη Σλοβενία και 3-1 από την Πορτογαλία για να μείνουν εκτός ταμπλό.
Το αγώνισμα άρχισε το πρωί με τα 4 γκρουπ των 3ων ομάδων και στις δύο κατηγορίες. Όλα τα ματς έγιναν με το σύστημα κορμπιγιόν, δηλαδή οι ομάδες μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ακόμα και δύο αθλητές/τριες
 

Τελευταία Νέα