ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Πατουλίδου: «Ένιωθα δυνατή δίπλα σου Μπάμπη»

Πατουλίδου: «Ένιωθα δυνατή δίπλα σου Μπάμπη»

Πατουλίδου: «Ένιωθα δυνατή δίπλα σου Μπάμπη»

Το αντίο της Βούλας Πατουλίδου στον Μπάμπη Χολίδη. 

Γεμάτο συγκίνηση, αγάπη, ευγνωμοσύνη, αλήθεια είναι το μήνυμα της Βούλας Πατουλίδου προς τον φίλο της Μπάμπη Χολίδη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών. 

Η Βούλα Πατουλίδου θυμάται την πρώτη της συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1988 όπου και έπαιρνε δύναμη από τον Ολυμπιονίκη της πάλης Μπάμπη Χολίδη και μετά από τέσσερα χρόνια κατέκτησε και εκείνη μετάλλιο και μάλιστα χρυσό! 

«Καλέ μου φίλε. Ήταν το 1988, στη Σεούλ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πρωτάκι τότε εγώ, η πρώτη μου συμμετοχή σε αυτή την κορυφαία παγκόσμια αθλητική διοργάνωση. ‘Ένιωθα όμως δυνατή δίπλα σου, ήδη μία φορά εσύ Ολυμπιονίκης, η τέταρτη συμμετοχή σου σε Ολυμπιακούς αγώνες.

Έζησα από κοντά τον συγκλονιστικό σου αγώνα στην ελληνορωμαϊκή πάλη. Τρία λεπτά κράτησε η μάχη σου και δε περνούσε ο χρόνος. Αιώνας μου φάνηκε. Μας έκανες όμως και πάλι υπερήφανους ανεβαίνοντας για δεύτερη φορά στο υψηλότερο βάθρο, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο.

Έφυγες νωρίς Μπάμπη Χολίδη, αγαπημένε φίλε. Καλό κατευόδιο, συλλυπητήρια στην οικογένειά σου», έγραψε η Βούλα Πατουλίδου.