Τόμας Μπαχ: «Δεν υπάρχει plan B για τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Gazzetta team
Τόμας Μπαχ: «Δεν υπάρχει plan B για τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

bet365

Ο πρόεδρος της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ ξεκαθάρισε πως θα διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 2021.

Μιλώντας στο Kyodo News ο πρόεδρος της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει άλλο πλάνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο που έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 23 Ιουλίου 2021.

Η πανδημία προκαλεί ερωτηματικά για το εάν θα διεξαχθούν ή θα αναβληθούν εκ νέου αλλά ο ισχυρός άνδρας της ΔΟΕ ξεκαθάρισε: «Δεν υπάρχει plan B. Δεν έχουμε κανέναν λόγο αυτή τη στιγμή να πιστέψουμε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο δεν θα αρχίσουν στις 23 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν υπάρχει σχέδιο Β και γι' αυτό είμαστε απόλυτα δεσμευμένοι να τους πραγματοποιήσουμε με ασφάλεια και επιτυχία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Το 80% των Ιαπώνων θέλουν ακύρωση ή νέα αναβολή!

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.