Nurmagomedov: «Ο McGregor προσέβαλε τη θρησκεία μου, γιατί δεν λέτε ότι πήγε να σκοτώσει ανθρώπους;»! (vid)

Gazzetta team
Nurmagomedov: «Ο McGregor προσέβαλε τη θρησκεία μου, γιατί δεν λέτε ότι πήγε να σκοτώσει ανθρώπους;»! (vid)

bet365

Οι προσβολές του Conor McGregor για τη Ρωσία, τη θρησκεία και τον πατέρα του, έκαναν τον Khabib Nurmagomedov να προκαλέσει χαμό μετά τη νίκη του, όπως ισχυρίστηκε ο Ρώσος πυγμάχος. «Επιτέθηκε στο πούλμαν της ομάδας μου, γιατί δεν λέτε ότι πήγε να σκοτώσει ανθρώπους» ανέφερε ο μεγάλος νικητής του τίτλου του UFC.

Ο Nurmagomedov, εμφανίστηκε μετανιωμένος στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα του με τον McGregor, τον οποίο ανάγκασε σε υποταγή στον δεύτερο γύρο με εκπληκτική λαβή.

Έχοντας προκαλέσει εκτεταμένα επεισόδια και έχοντας δει τρία μέλη του staff του να συλλαμβάνονται για τις πράξεις τους (σ.σ. αφέθηκαν ελεύθεροι έπειτα από απόφαση του McGregor να μην καταθέσει μηνύσει για τα χτυπήματα που δέχθηκε από εκείνους), ο Ρώσος δήλωσε:

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη και ξέρω ότι ο πατέρας μου θα με... δείρει στο σπίτι γιατί είναι εκείνος που μου έμαθε να σέβομαι τον αντίπαλο.

Όμως, ο McGregor μίλησε άσχημα για την πατρίδα μου, την θρησκεία μου, τον πατέρα μου... Γιατί όλοι μιλάτε για τις πράξεις μου και για το ότι πήδηξα πάνω από το οκτάγωνο και δεν λέτε ότι εκείνος επιτέθηκε στο πούλμαν και πήγε να σκοτώσει ανθρώπους;».

Μάλιστα, ο Khabib γνωστοποίησε ότι λίγο μετά τη νίκη του, δέχθηκε και τηλεφώνημα από τον Βλάντιμιρ Πούτιν, ο οποίος τον συνεχάρη για την επιτυχία του!

 

Τελευταία Νέα