Εκπληκτική Γκουντούρα: Μετάλλιο με βρογχίτιδα για την αθλήτρια της bwin!

Gazzetta team
Εκπληκτική Γκουντούρα: Μετάλλιο με βρογχίτιδα για την αθλήτρια της bwin!

bet365

Η Δώρα Γκουντούρα, η οποία ανήκει στο χορηγικό πρόγραμμα της bwin «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών», απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται από τις κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες, διαθέτοντας όχι μόνο ταλέντο, αλλά και ατσάλινη θέληση.

Η 23χρονη ξιφομάχος της ΑΕΚ κατάφερε το Σάββατο (07/03) να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Acropolis Cup, πιστοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και δείχνοντας πως το μέλλον προμηνύεται ευοίωνο. Δεν είναι όμως μόνο το μετάλλιο που πρόσθεσε στη συλλογή της σε ένα παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όπως ήταν αυτό που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, αλλά και ο τρόπος που έφτασε στη διάκριση. Κι αυτό γιατί η Γκουντούρα κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, ούσα άρρωστη!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της bwin υποβλήθηκε σε εξετάσεις πριν τους αγώνες, ούτως ώστε να είναι σίγουρη πως δεν θα θέσει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία και διαγνώσθηκε με βρογχίτιδα. Όλο αυτό φυσικά την επηρέασε και σωματικά και ψυχολογικά, κάνοντας την διαχείριση της κόπωσης δυσκολότερη. Ωστόσο, απέδειξε ότι δεν πτοείται. Διατηρώντας την συγκέντρωσή της και μπαίνοντας απόλυτα έτοιμη σε κάθε αγώνα, κατάφερε να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά και από εκεί να ανέβει στο βάθρο. Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι έδωσε έξι αγώνες σε μία μέρα!

Όπως και να 'χει, η Δώρα Γκουντούρα έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που κατακτά μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Acropolis, ενώ συγκέντρωσε και πολύτιμους βαθμούς για τον μεγάλο στόχο: Τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο! Με την προσήλωση, την εργατικότητα και το ταλέντο που την διακρίνουν, δείχνει πως το μέλλον της ανήκει.

 

Τελευταία Νέα