ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Σπουδαία εμφάνιση στις ΗΠΑ από την Γκουντούρα

Σπουδαία εμφάνιση στις ΗΠΑ από την Γκουντούρα

Σπουδαία εμφάνιση στις ΗΠΑ από την Γκουντούρα

Καλές εμφανίσεις από την Γκουντούρα και την Γεωργιάδου στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Σολτ Λέικ Σίτι. 

Την 8η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης που διεξήχθη στο Σολτ Λέικ Σίτι των ΗΠΑ κατέλαβε η Δώρα Γκουντούρα. Η αθλήτρια της ΑΕΚ απέκλεισε την Αμερικανίδα Μόνιξα Αξάμιτ στους "64" και την επίσης Αμερικανίδα Ροζέλα Γκρεγκόριο στην επόμενη φάση. 

Στον αγώνα της για τα προημιτελικά κέρδισε με 15-9 την Γαλλίδα Μάργκο Ριφκίς αλλά στη συνέχεια αποκλείστηκε από την Άνα Μάρτον με 15-8. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αθλήτρια από την Ουγγαρία έφτασε στον τελικό! 

«Η χρονιά ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο με την 8η θέση μου στο Παγκόσμιο κύπελλο γυναικών στο Salt Lake City της Αμερικής! Μετά από μερικές πολύ σκληρές μάχες, οι κόποι των τελευταίων μηνών απέδωσαν!! Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά για να παραμείνουμε ψηλά! Επόμενη στάση το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κάιρο στα τέλη του Φεβρουαρίου», δήλωσε η νεαρή ξιφομάχος. 

Καλή εμφάνιση από την Γεωργιάδου 

Η ξιφομάχος του Παναθηναϊκού Δέσποινα Γεωργιάδου συμμετείχε και εκείνη στους αγώνες στις ΗΠΑ και κατάφερε να εισέλθει στους "16" του κόσμου. 

Η νεαρή πρωταθλήτρια κέρδισε στη φάση των "64" την ιταλίδα  Μαρτίνα Κρίσιο με 15-13 και στην επόμενη επικράτησε της γερμανίδας Άνα Λίμπαχ με 15-13. Λύγισε όμως στη μάχη της για τα προημιτελικά από τη γαλλίδα  Σεσίλια Μπέρτνερ με 8-15.