Eπιστρέφει ο Ποστιλιόνε, παγκόσμιο προπονητικό κέντρο ο Σχινιάς

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Eπιστρέφει ο Ποστιλιόνε, παγκόσμιο προπονητικό κέντρο ο Σχινιάς

bet365

Η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την επανέναρξη της συνεργασίας της με τον Ιταλό προπονητή Τζιάνι Ποστιλιόνε στη θέση του επικεφαλής Ομοσπονδιακού τεχνικού, με τον πρόεδρο της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννη Καρρά, να μιλά στο gazzetta.gr για τη βούληση της Πολιτείας να μετατρέψει τον Σχινιά σε διεθνές προπονητικό κέντρο.

Ο Τζιάνι Ποστιλιόνε κατείχε αντίστοιχη θέση στις Ελληνικές Εθνικές ομάδες και την περίοδο 2005-2016.

Η συνεργασία ξεκινάει υπό νέους όρους, καθώς ο κύριος Ποστιλιόνε κατέχει πλέον και την θέση του διευθυντή Προπονητικής της Διεθνούς Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (FISA), ενώ θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι και τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2020.

O Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός θα είναι παρών στο πρώτο προπονητικό κοινόβιο της σεζόν που ξεκινάει στις 17 Νοεμβρίου καθώς και στο προπονητικό σεμινάριο που θα αρχίσει την ίδια μέρα στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+)!

Ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ, Γιάννης Καρράς δήλωσε στο gazzetta.gr: «Η οικονομική συγκυρία μας ανάγκασε να διακόψουμε τη συνεργασία μας και να εμπιστευτούμε τους Έλληνες προπονητές. Όμως τα αποτελέσματα δεν ήταν τόσο καλά όσο θέλαμε, επομένως επιστρέψαμε στο αρχικό μοντέλο συνεργασίας, με τη διαφορά, ότι τα χρήματα που παίρνει πλέον δεν έχουν καμία σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιο, είναι πολύ χαμηλότερο».

Ο κύριος Γιάννης Καρράς αναφορικά με την πρόθεση να μετατραπεί το κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά σε παγκόσμιο προπονητικό κέντρο επεσήμανε: «Με τη βοήθεια της Πολιτείας και του Τζιάνι Ποστιλιόνε, ο οποίος κατέχει μία κρίσιμη θέση στην Παγκόσμια Ομοσπονδία, ο Σχινιάς μπορεί να γίνει σε πρώτη φάση οικονομικά αυτάρκης και στο μέλλον γιατί όχι και κερδοφόρος.

Το ποσό που απαιτείται άμεσα για να γίνει άμεσα λειτουργικός από ξένες εθνικές αποστολές ο Σχινιάς είναι κάτω από 50 χιλιάδες ευρώ και τα χρήματα αυτά απαιτούνται για να πάρουμε καινούρια καταμαράν και να ανακαινιστεί το γυμναστήριο.

Η χώρα μας, αυτά τα χρήματα θα τα πάρει πίσω σε ένα μήνα με δεδομένο ότι η εθνική ομάδα της Ρωσίας, μιλάμε για 50 άτομα αποστολή έμεναν σε 5άστερο ξενοδοχείο και όπως είναι φυσικό άφησαν χρήματα κατά τη διαμονή τους.

Σε αυτή τη φάση δεν μπορούμε να ζητάμε από τις ξένες αποστολές αντίτιμο χρήσης, αυτό όμως μπορεί και πρέπει να γίνει σταδιακά στα επόμενα χρόνια. Δυστυχώς χάθηκε πολύς χρόνος, όμως φαίνεται ότι η εγκατάσταση μπορεί να γλιτώσει την εκποίηση χάρη στην αγάπη και το μεράκι των ανθρώπων της ομοσπονδίας»

 

Τελευταία Νέα