ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Λαμπερά εγκαίνια στο «Red Swim Academy» (pics)

Λαμπερά εγκαίνια στο «Red Swim Academy» (pics)

 Λαμπερά εγκαίνια στο «Red Swim Academy» (pics)

Παρουσία του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα (19/11) τα εγκαίνια της Ακαδημίας που εμπνεύστηκαν ο Σπύρος Γιαννιώτης και ο Νίκος Γέμελος. 

Με κάθε επισημότητα και παρουσία του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (19/11) τα εγκαίνια της κολυμβητικής ακαδημίας "Red Swim Academy" η οποία λειτουργεί κάτω από την θύρα 23 του σταδίου "Γ. Καραϊσκάκης" στο Νέο Φάληρο. 

Τους εκατοντάδες καλεσμένους τους υποδέχτηκαν οι εμπνευστές της ιδέας του "Red Swim Academy" Νίκος Γέμελος και Σπύρος Γιαννιώτης. Το event τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του ΟΣΦΠ Μιχάλης Κουντούρης, η γενική γραμματέας του ΟΣΦΠ Χριστίνα Τσιλιγγίρη, η πρόεδρος του ΟΠΑΝ Σταυρούλα Αντωνάκου, οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες της υδατοσφαίρισης Αλεξάνδρα Ασημάκη και Φιλιώ Μανωλιουδάκη, οι παραολυμπιονίκες Μάκης Καλαράς και Γρηγόρης Πολυχρονίδης,  η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Κέλλυ Αραούζου, ο πρωταθλητής κόσμου Απόστολος Χρήστου, σύσσωμο το κολυμβητικό τμήμα του ΟΣΦΠ αλλά και πολλές προσωπικότητες από τον Πειραιά. 

Μετά από τον Αγιασμό που τελέστηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ακολούθησε πάρτι σε  jazz ρυθμούς με live μουσική από την Μονίκ Καμπασελέ και τον Παντελή Μπενετάτο, ενώ την «σκυτάλη» έλαβε αμέσως μετά ο παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς που ξεσήκωσε τον κόσμο με τις μουσικές επιλογές του.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης των εγκαινίων, ο Σπύρος Γιαννιώτης δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη μας χαρά είδαμε το όραμα και την ιδέα που είχαμε μαζί με το Νίκο να παίρνει σάρκα και οστά. Πρόκειται για μια σύγχρονη κολυμβητική ακαδημία που έχει σκοπό να φέρει κοντά της όλους τους κολυμβητές, μικρούς και μεγάλους και να τους μάθει τις βασικές αρχές της κολύμβησης με παλιά και νεότερα προγράμματα εκμάθησης. Το πάθος μας για την κολύμβηση έγινε πλέον πραγματικότητα».

Αντίστοιχα, ο Νίκος Γέμελος ανέφερε: «Η κολυμβητική ακαδημία του Red Swim Academy διαθέτει όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και υποδομές για να φιλοξενήσει κάθε είδους κολυμβητική δράση και υπηρεσία στον Πειραιά. Με το έμπειρο προσωπικό της είναι έτοιμη να παρουσιάσει ποικίλα εκπαιδευτικά προγράμματα, προσφέροντας την απαραίτητη ασφάλεια σε ενήλικες, γονείς και παιδιά. Βασική αρχή της Red Swim Academy είναι η τήρηση των αυστηρότερων προδιαγραφών υγιεινής».

Η κολυμβητική ακαδημία Red Swim Academy λειτουργεί καθημερινά: 08:30 το πρωί με 21:30 το βράδυ, το Σάββατο 09:00-14:00 και την Κυριακή 10:00-14:00, προσφέροντας τις υψηλής ποιότητας κολυμβητικές υπηρεσίες του, με έμπειρους προπονητές σε παιδιά και ενήλικες. Πιο συγκεκριμένα, παρέχει υπηρεσίες aqua aerobic, aqua yoga, ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και ενήλικες, baby swimming για βρέφη από 3 μηνών και πάνω, καθώς και προγράμματα αποκατάστασης που απευθύνονται σε άτομα με μυοσκελετικά προβλήματα ή άτομα που προέρχονται από κάποιο τραυματισμό ή από κάποιο χειρουργείο ορθοπεδικής φύσεως.