Τα Gazzetta Awards της Ελένης Χατζηλιάδου!

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Τα Gazzetta Awards της Ελένης Χατζηλιάδου!

bet365

Η Ελένη Χατζηλιάδου, παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Καράτε και υποψήφια για αθλήτρια της χρονιάς στα Gazzetta Awards, ψηφίζει στη μεγάλη ψηφοφορία του gazzetta.gr!

Ο θεσμός των Gazzetta Awards - powered by Garmin συνεχίζεται και φέτος. Το gazzetta.gr και η Garmin σε καλούν να ξεχωρίσεις τους κορυφαίους με την ψήφο σου, στην μεγαλύτερη ετήσια αθλητική ψηφοφορία που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Στην ψηφοφορία έλαβε μέρος και η ππαγκόσμια πρωταθλήτρια καράτε και υποψήφια η ίδια για κορυφαία αθλήτρια, Ελένη Χατζηλιάδου!

Αθλητής της Χρονιάς: «Ψηφίζω τον Στέφανο Τσιτσιπά γιατί είναι ανερχόμενο αστέρι σ' ένα πολύ δύσκολο άθλημα που είναι το τένις. Πιστεύω θα φτάσει πολύ ψηλότερα στο 2019».

Αθλήτρια της Χρονιάς: «Θα ψηφίσω την Άννα Κορακάκη γιατί ξεκίνησα μαζί με τον πατέρα της, που είναι και προπονητής της, από χαμηλά αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες και έφτασε στην κορυφή του κόσμου».

Προπονητής της Χρονιάς: «Θα ψήφιζα τον Απόστολο Τσιτσιπά γιατί είναι πατέρας-προπονητής του Στέφανου και τον οδηγεί στην κορυφή. Επειδή και εγώ έχω προπονητή τον πατέρα μου ξέρω πόσο σημαντικό είναι αυτό για την εξέλιξη του αθλητή».

Ομάδα της Χρονιάς: «Η Εθνική Εφήβων είναι η επιλογή μου. Το πόλο έχει διαχρονικά επιτυχίες και θα στηρίξω τα νέα παιδιά του αθλήματος».

Η ψηφοφορία για τα Gazzetta Awards 2018 - powered by Garmin άνοιξε.

Οι υποψήφιοι είναι πολλοί, με σημαντικές αθλητικές διακρίσεις. Μπες τώρα στο ψηφιακό σου ψηφοδέλτιο για να διαλέξεις τους κορυφαίους και να καταχωρήσεις την ψήφο σου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards