Ένωση Παικτών Χάντμπολ: «Δεν μας αρκεί να προπονούμαστε»

Gazzetta team
Ένωση Παικτών Χάντμπολ: «Δεν μας αρκεί να προπονούμαστε»

bet365

Η Ένωση Παικτών Χάντμπολ με ποστάρισμά της στα social media που διατηρεί τοποθετήθηκε σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις για τα πρωταθλήματα.
Το post της:
Μια Σταγόνα στον Ωκεανό: Βάλτε υπεύθυνο και αποφασιστικό τέλος στις παλινωδίες, στις παρανοήσεις και στις λανθασμένες αναγνώσεις των δεδομένων της πανδημίας.
Τα πρωτόκολλα εφαρμόζονται σε όλα τα επίπεδα και οι αθλητές και οι αθλήτριες δείχνουν στάση ευθύνης σε μεγάλο βαθμό απέναντι στην υγειονομική κρίση. Το γεγονός ότι μας επιτρέπεται να συνεχίσουμε να προπονούμαστε οργανωμένα δεν μας αρκεί. Βασικός σκοπός των αθλητών ως προέκταση και κινητήριο μοχλό του αθλητισμού είναι ο υγιής ανταγωνισμός, ο οποίος εξυπηρετείται συν τοις άλλοις και μέσω των αγώνων. Είμαστε αθλητές και αθλήτριες και όχι ασκούμενοι και ασκούμενες. Οι αγώνες αποτελούν την αφορμή, την αιτία, το δεδομένο και το ζητούμενο για να μπορούμε να αγωνιζόμαστε και να αποτυπώνουμε μέσα από τη δράση μας τις ιδέες του αθλητισμού προς την ελληνική κοινωνία που περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχει την ανάγκη για δράση έστω και από απόσταση. Ο αθλητισμός ακόμα και από μακριά προκαλεί ιδιαίτερα συναισθήματα που διαμορφώνουν συνειδήσεις. Σας καλούμε από την αμέσως επόμενη συνεδρίαση να δώσετε το πράσινο φως ώστε να έχουμε στην Ελλάδα έναν αθλητισμό αρτιμελή με δικαίωμα να σηκωθεί ξανά στα πόδια του μετά τα τόσα χτυπήματα. Αθλητισμός και πιο συγκεκριμένα πρωταθλητισμός χωρίς αγώνες δεν υφίσταται.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα