Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» στήριξε το 3ο Run Greece

Gazzetta team
Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» στήριξε το 3ο Run Greece

bet365

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ έδωσε δυναμικά το παρών στο 3ο Run Greece Αλεξανδρούπολης που έλαβε χώρα το προηγούμενο σαββατοκύριακο με ρεκόρ συμμετοχών.

Με περισσότερους από 3.000 συμμετέχοντες πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι παράλληλοι αγώνες των 10χλμ, των 5χλμ και του παιδικού αγώνα των 600μ.

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Οργανωτικής Επιτροπής του Run Greece Αλεξανδρούπολης και ανέλαβε το συνολικό κόστος της παραγωγής του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σποτ του 3ου Run Greece Αλεξανδρούπολης.

Με τη βοήθεια της Top Cut Modiano η οποία δημιούργησε τα σποτ και της Digi8 η οποία τα διένειμε σε όλα τα κανάλια εθνικής εμβέλειας επετεύχθη ο μεγαλύτερος αριθμός προβολής που έχει γίνει ποτέ σε Μαραθώνιο. Σημαντική ήταν και η προσφορά της Media Service που παρείχε πληροφορίες για τη μέτρηση των τηλεοπτικών προβολών του σποτ.

Το σποτ είχε περισσότερες από 1.500 τηλεοπτικές προβολές στα κανάλια εθνικής εμβέλειας, πλέον των τοπικών. Επίσης προβλήθηκε στο κανάλι της Βουλής, στις οθόνες κλειστών κυκλωμάτων σε κεντρικά σημεία όπως στα εμπορικά κέντρα Golden Hall και The Mall, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος, στα καταστήματα των τραπεζών Εθνικής Τραπέζης Ελλάδος και Eurobank, στα καταστήματα Everest κ.α.

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με άξονες δράσης τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τον τουρισμό, το περιβάλλον και τον εθελοντισμό. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο www.symmaxiagiatinellada.gr.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα