Βόμβα ντόπινγκ ενόψει Ρίο!

Gazzetta team
Βόμβα ντόπινγκ ενόψει Ρίο!

bet365

Μερικούς μήνες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, ένα... σκάνδαλο ντόπινγκ έρχεται να ταράξει τα νερά και να αποκλείσει 31 αθλητές !

Σύμφωνα με την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, 31 αθλητές θα αποκλειστούν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες για παραβάσεις ντόπινγκ μετά την εξέταση 454 δειγμάτων από τους αγώνες του 2008 στο Πεκίνο. Παράλληλα η ΔΟΕ ανέφερε πως βρίσκεται σε αναμονή για αποτελέσματα από τον επανέλεγχο 250 δειγμάτων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (2012).

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΔΟΕ επανεξέτασε 454 δείγματα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Πρόκειται για διαδικασία που γίνεται σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αντιντόπινγκ (WADA)! 31 αθλητές, από 6 αθλήματα αναμένεται να αποκλειστούν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Το Εκτελεστικό Συμβούλιο της ΔΟΕ, συμφώνησε να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να ενημερωθούν οι 12 Ολυμπιακές Επιτροπές των χωρών από τις οποίες κατάγονται οι αθλητές. Όλοι όσοι παραβιάζουν τους κανόνες του αντιντόπινγκ θα αποκλειστούν από τους Ολυμπιακούς του Ρίο».

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα