Απεβίωσε ο Φρέντυ Σερπιέρης
Ο γιος της πρωταθλήτριας Γαλλίας και Ολυμπιονίκου το 1924 στο τένις, Ντιντί Βλαστού, διετέλεσε Α΄ αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιππασίας, μέλος, αντιπρόεδρος και πρόεδρος (1975 - 1983, 1990 - 1995) του διοικητικού συμβουλίου του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου, ταμίας και πρόεδρος (1984) του ΣΕΓΑΣ, πρόεδρος της Νέας Αθλητικής Κίνησης (1984 - 1989) και επίτιμος αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιππασίας ενώ με δικές του ενέργειες απέκτησε η Ελληνική ιππασία τον χώρο της Μαρκόπουλο.
Το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στους δικούς του και αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην επόμενη συνεδρίασή του.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
