Δημήτρης Διαθεσόπουλος: «Ούτε κρύο, ούτε ζέστη»

Gazzetta team
Δημήτρης Διαθεσόπουλος: «Ούτε κρύο, ούτε ζέστη»

bet365

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Fina και του Συνδέσμου της με την Τεχνική Επιτροπή Υδατοσφαίρισης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, όρισε την τύχη της Εθνικής μας, καθώς από το χέρι του βγήκε το όνομά της Ελλάδας στην κλήρωση.

Χθες βράδυ, έγιναν γνωστές οι πέντε (5) ομάδες που θα τεθούν αντιμέτωπες με την Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Ανδρών στον Α’ Όμιλο των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Πρόκειται για τις Σερβία, Ουγγαρία, Αυστραλία, Βραζιλία και Ιαπωνία, με την πρεμιέρα να είναι καθορισμένη για τις 6 Αυγούστου, απέναντι στους Ιάπωνες.

Ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος, λοιπόν, προέβη σε δηλώσεις αναφορικά με την κλήρωση και τους αντιπάλους της Εθνικής μας ομάδας, σημειώνοντας:

«Μία κλήρωση Ολυμπιακών Αγώνων είναι πάντα δύσκολη, δεδομένου ότι συμμετέχουν εκεί οι καλύτερες ομάδες. Υπάρχει όμως ένας κανόνας: Όσο πιο δύσκολος είναι ο όμιλος στον οποίο θα συμμετάσχεις, τόσο πιο εύκολο θα είναι το χιαστί παιχνίδι μετά και το αντίστροφο. Είναι προτιμότερο, λοιπόν, να είμαστε σε ένα δύσκολο όμιλο και έτσι να έχουμε μετά ένα πιο εύκολο το χιαστί παιχνίδι. Στον όμιλο στον οποίο κληρωθήκαμε, για εμένα δεν κάνει «ούτε κρύο, ούτε ζέστη». Για την Εθνική μας, στόχος είναι η είσοδος στην 4άδα και θεωρώ πως πρέπει να κερδίσουμε όλους τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας».

 

Τελευταία Νέα