Ξεκίνησαν οι εργασίες στεγανοποίησης στο ΟΑΚΑ

Gazzetta team
Ξεκίνησαν οι εργασίες στεγανοποίησης στο ΟΑΚΑ

bet365

Η έναρξη των εργασιών στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ σηματοδοτεί και την πλήρη επαναλειτουργία του χώρου. Ο ΣΕΓΑΣ ύστερα από στενή συνεργασία και συνεννόηση τόσο με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ όσο και με τον εργολάβο, όπου ανέλαβε την ανακατασκευή του έργου, αποφάσισε την επαναλειτουργία του σταδίου.

Στη συνάντηση που είχε σήμερα το απόγευμα η ομοσπονδία με τους σωματειακούς και ομοσπονδιακούς προπονητές που χρησιμοποιούν το στάδιο, τους έκανε γνωστό πως θα μπορούν και πάλι να κάνουν χρήση του σταδίου. Στο κλειστό θα μπορούν να μπαίνουν και αθλητές των σωματείων, που έχουν βρεθεί στην 12άδα των περσινών Πρωταθλημάτων τηρώντας πιστά το πρόγραμμα, προκειμένου να μην εμποδίζεται η προετοιμασία των αθλητών της εθνικής ομάδας. Παράλληλα τα σωματεία έχουν το δικαίωμα να υποδείξουν πέντε επιπλέον ταλαντούχους αθλητές, οι οποίοι θα κάνουν χρήση του χώρου. Ολες οι πλευρές συμφώνησαν πως πρέπει να τηρηθεί πιστά το πρόγραμμα λειτουργίας του σταδίου και να μην μπαίνει κανείς σε αυτό - πλην των αθλητών της εθνικής ομάδας 17.00-19.00.

Ο εργολάβος ενημέρωσε την ομοσπονδία πως το στάδιο μπορεί να λειτουργεί κανονικά κατά την διάρκεια των εργασιών στεγανοποίησης. Επιπλέον σε συνεννόηση με την διοίκηση του σταδίου η ομοσπονδία εξασφάλισε πως οι εσωτερικές εργασίες στο χώρο, θα γίνουν όταν θα κρίνει η ομοσπονδία πως το στάδιο μπορεί να μείνει κλειστό.

Η ομοσπονδία εκφράζει την ικανοποίηση της για τη συνεργασία που υπάρχει τόσο με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, όσο και με την Γενική Γραμματεία μέσα από την οποία έχει επιτευχθεί η ομαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά, αλλά και η έναρξη των εργασιών στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Εξάλλου την Πέμπτη θα γίνει συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων για το κλειστό της Παιανίας, προκειμένου να αναζητηθεί οριστική λύση στο πρόβλημα.

 

Τελευταία Νέα