Ξεκινά άμεσα η στεγανοποίηση του ΟΑΚΑ

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ξεκινά άμεσα η στεγανοποίηση του ΟΑΚΑ

bet365

Mένουν τα τυπικά για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες στεγανοποίησης του Κλειστού Προπονητηρίου του ΟΑΚΑ, όπως επεσήμανε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός στο περιθώριο της εκδήλωσης για την υποδοχή του Προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χάντμπολ, Μουσταφά Χασάν.

Αρχικά εκδήλωσαν ενδιαφέρον 9 εταιρείες εκ των οποίων οι 3 εντάχθηκαν στον διαγωνισμό και από αυτές μόνον η μία διέθετε ηλεκτρονική υπογραφή. Αφού τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την κατοχύρωση της αποδοχής του έργου, μένει να παρέλθει το διάστημα των 60 ημερών που υπάρχει δικαίωμα ενστάσεων και κάποια διαδικαστικά ακόμη για την έναρξη των εργασιών αποκατάστασης-στεγανοποίησης της στέγης.

Σημειώνεται ότι η εγκατάσταση έχει πρόβλημα στεγανότητας από το 2008 και μόλις πριν από ένα χρόνο, το καλοκαίρι του 2014, επί Υφυπουργίας, Γιάννη Ανδριανού προβλέφθηκε κονδύλι της τάξης των 600.000 ευρώ για τις εργασίες επισκευής. Με δεδομένο ότι εν μέσω του χειμώνα οι αθλητές δεν έχουν που να προπονηθούν, το κάλλιο αργά παρά ποτέ αρμόζει επ' ακριβώς.

 

Τελευταία Νέα