Σοκ με αθλήτρια άρσης βαρών που κατέρρευσε! (vid)

Gazzetta team
Σοκ με αθλήτρια άρσης βαρών που κατέρρευσε! (vid)

bet365

Σόκαρε η εικόνα της αρσιβαρίστριας Ζένεσις Ροντρίγκες, που κατέρρευσε στους Παναμερικανικούς Αγώνες στην προσπάθειά της να σηκώσει 106 κιλά! Δείτε το βίντεο.
Η Ροντρίγκες ήταν ένα βήμα πριν από το χρυσό μετάλλιο. Ανέβηκε στο podium και επιχείρησε να σηκώσει 106 κιλά. Ωστόσο η υπερπροσπάθεια και η ένταση που έβγαλε δεν την ωφέλησαν καθώς λίγο μετά κατέρρευσε, πέφτοντας στο έδαφος! Οι αγώνες ήταν στο Τορόντο και η Ζένεσις Ροντρίγκες πήρε το ασημένιο μετάλλιο. Ευτυχώς δεν αποδείχθηκε να έχει κάτι σοβαρό. Ανέκαμψε γρήγορα. Η αθλήτρια συνήλθε και έτσι πήγε μετά να παραλάβει το μετάλλιό της. Ουσιαστικά έχασε το χρυσό επειδή η Κολομβιανή Ρούσμερις Βιγιάρ ήταν 400 γραμμάρια πιο αδύνατη. Έτσι αν και αμφότερες σήκωσαν 201 κιλά, η Κολομβιανή πήρε στα... σημεία ή για την ακρίβεια στα... γραμμάρια το μετάλλιο της πρωτιάς. Δείτε στην Gallery το βίντεο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα