Έπιασαν μπαστούνια στη Λεωφόρο

Gazzetta team
Έπιασαν μπαστούνια στη Λεωφόρο

bet365

Μετά την ομάδα μπέιζμπολ ο Παναθηναϊκός παρουσίασε την Τετάρτη (12/3) στη Λεωφόρο την ομάδα χόκεϊ επί χόρτου, που πιάνει άμεσα δουλειά εν όψει του πρωταθλήματος.

Έπειτα από 66 χρόνια, ο σύλλογος αποφάσισε να επανιδρύσει το τμήμα, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Ηλία Μιχαλαριά να τονίζει στην ομιλία του προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ: «Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα για τον σύλλογο, διότι μετά από 66 χρόνια επιστρέφουν τα μπαστούνια του χόκεϊ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Είναι μεγάλη τιμή για τον Παναθηναϊκό που επανιδρύεται το χόκεϊ επί χόρτου και να είστε σίγουροι ότι όλοι αυτοί που έχουν δοξάσει τον σύλλογο και είναι τεράστια ονόματα και έχουν φέρει τίτλους και αποτελούν την ιστορία του. Εγώ σας εύχομαι καταρχήν να έχετε υγεία. Εμείς έχουμε μια αρχή δε θέλουμε να κερδίζουμε πάντα, αλλά πάνω από όλα θέλουμε να έχουμε μαχητική ψυχή και να μαχόμαστε για τις αξίες μας γιατί αυτό είναι το σημαντικό στη ζωή και στη αθλητική ζωή. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος θα το καταλάβετε και εσείς σιγά σιγά. Και εύχομαι να πορευτούμε μαζί στο όνειρο του Παναθηναϊκού».

Αναστασιάδης: «Το όνειρό μας πραγματικότητα»

Το λόγο πήρε στη συνέχεια και ο έφορος του τμήματος Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος είπε με τη σειρά του: «Είμαστε πανευτυχείς που μας έχει δεχτεί η Παναθηναϊκή οικογένεια. Όλα τα παιδιά έχουν αντιληφθεί την δυναμική αυτού του συλλόγου της ιστορίας και του εμβλήματος του τριφυλλιού. Έχουμε βάλει τους στόχους για το που θέλουμε να φτάσουμε και θα ανεβάσουμε επίπεδο σε όλους τους τομείς. Δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα. Σήμερα είναι μια συμβολική στιγμή για όλους που ασχολούνται και 17 χρόνια με το άθλημα, αλλά οι κόποι πολλών ετών για πολλά παιδιά ανταμείβονται. Ζούμε συγκινητικές στιγμές. Ο πρόεδρος και η διοίκηση θα μας βοηθήσουν απλόχερα ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας που φυσικά αυτό που αρμόζει στον ΠΑΟ είναι να είναι πάντα ψηλά».

Γκιόργκας: «Μόνο πράξεις μέσα στο γήπεδο»

Ο αρχηγός της ομάδας, ο οποίος παλαιότερα αγωνιζόταν στις ακαδημίες μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Μανώλης Γκιόργκας φανερά συγκινημένος και με αίσθημα ευθύνης τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός μας δέχεται στην αγκαλιά του. Τα παιδιά είναι μαχητές θα το διαπιστώσετε και εσείς και ο πρόεδρος. Δε θέλω να λέω λόγια, μόνο πράξεις μέσα στο γήπεδο. Έχουμε την ανάγκη για τη συμπαράστασή σας. Θα κάνουμε ότι είναι καλύτερο σας περιμένουμε όλους να μας βοηθήσετε και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν»!

Ο Παναθηναϊκός, που στελεχώθηκε από νέους αλλά και έμπειρους αθλητές, θα χρησιμοποιεί ως έδρα τον Άγιο Κοσμά.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
Επώνυμο-Όνομα Ηλικία Θέση
Αναστασιάδης Νίκος 1974 Coach
Αντωνάκος Γιάννης 1985 Centre-forward
Αρβανίτης Διονύσης 1982 Full-Back
Arfan Akram 1976 Right-Defender
Βλάχος Χρήστος 1993 Right-wing
Βαιτσης Φίλιππος 1996 Left-Defender
Γκιόργκας Μανώλης 1978 Left-Defender
Δημουλάς Γιώργος 1995 Centre-forward
Ζερβακάκης Μιχάλης 1985 Goalkeeper
Ζωγράφος Δημήτρης 1989 Centre-midfielder
Κακλαμάνος Άκης 1980 Full-Back+Right-midfielder
Κουλούβαρδης Άκης 1988 Left-midfielder
Κουλούβαρδης Βαγγέλης 1992 Right-midfielder
Μάγγουρας Δημήτρης 1996 Right-Wing
Moazam 1976 Left-midfielder
Ντάτσης Χρήστος 1994 Centre-midfielder
Παπαγεωργίου Ανδρέας 1987 Right-midfielder
Παπλωματάς Γιώργος 1992 Goalkeeper
Σβορώνος Δημήτρης 1989 Right-Defender
Σπυρόπουλος Αλέξανδρος 1994 Right-Defender
Σπυρόπουλος Μιλτιάδης 1990 Left-Wing
Υδραίος Ευγένιος 1995 Right-wing
Φραντζής Ανδρέας 1985 Left-Wing
Χατζηνικολής Θοδωρής 1996 Right-wing
Χουσσεϊνης Μάκης 1985 Centre-midfielder

 

Τελευταία Νέα