Λαμπερά εγκαίνια για την «πράσινη» πυγμαχία (pics)

Gazzetta team
Λαμπερά εγκαίνια για την «πράσινη» πυγμαχία (pics)

bet365

Πλήθος κόσμου του Παναθηναϊκού βρέθηκε στα εγκαίνια του τμήματος της πυγμαχίας του Παναθηναϊκού, στη Θύρα 5 της Λεωφόρου.

Η αίθουσα γέμισε τόσο από πολιτικούς, επιχειρηματίες, αθλητές και καλλιτέχνες, όσο κι από από κόσμο του Τριφυλλιού, που θέλησε να τιμήσει το νέο ξεκίνημα του συλλόγου στο άθλημα της πυγμαχίας. Μάλιστα ιδιαίτερη συγκίνηση υπήρξε για τον έφορο του τμήματος, Μανώλη Σαρμάνη, αλλά και το Γιάννη Αϊδινιώτη που κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα, παίρνοντας το «ζεστό» χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Μιχαλαριάς: «Πυγμαχία και αθλητισμός για όλους»

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, το λόγο πήρε ο Πρόεδρος, Ηλίας Μιχαλαριάς, που βράβευσε τον κορυφαίo Έλληνα πυγμάχο και προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αϊδινιώτη. «Θέλω να σας καλωσορίσω στη νέα ανακαινισμένη αίθουσα της πυγμαχίας στη Θύρα 5. Μια αίθουσα που έχει τεράστια ιστορία πίσω της. Μακάρι οι τοίχοι να μπορούσαν να μιλήσουν για τις δόξες και τους θρύλους της πυγμαχίας του Παναθηναϊκού, που έχουν περάσει από εδώ. Πόσοι πρωταθλητές έχουν προετοιμαστεί εδώ σε αυτό το ρινγκ. Αυτή εδώ η αίθουσα αντικατοπτρίζει το μότο του ΠΑΟ, και το μότο που μου έλεγε ο Γιάννης Αϊδινιώτης όταν τον γνώρισα, «Εγώ πρόεδρε ήρθα για να κάνω πυγμαχία για όλους». Και εγώ του το.. έκλεψα για να κάνουμε αθλητισμό για όλους. Καλώ όλο τον κόσμο όχι μόνο των Αθηνών, αλλά και όλης της Eλλάδα να αθληθούν στον ΠΑΟ και να αποκτήσουν αυτό που λέμε Μαχητική ψυχή». Τέλος, ο πρόεδρος του Π,Α.Ο δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους στήριξαν οικονομικά αυτό το εγχείρημα, την αναμόρφωση –δηλαδή- της Θύρας 5: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να πούμε και σε όσους στήριξαν αυτό το νέο ξεκίνημα όχι μόνο ηθικά αλλά και έμπρακτα. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους χορηγούς μας, ανάμεσά τους εκ των υποστηρικτών ο πρόεδρος της ΚΑΕ, κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος».

Από εκεί και πέρα οι «πράσινοι» τίμησαν τη μνήμη του Γιώργου Παπανικολάου «DAN» -βοηθού προπονητή- για την προσφορά του. Την τιμητική πλακέτα στον υιό του, Αρίστο Παπανικολάου, παρέδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της SONY TELEUNICOM, Βασίλης Παπαδόπουλος. Επιπλέον βραβεύτηκε από τον βουλευτή Ανδρέα Ψυχάρη ο Νικόλας Βλασσόπουλος, για την προσφορά του στο τμήμα πυγμαχίας του Τριφυλλιού και στην Εθνική ομάδα, καθώς επίσης και ο «Πρωταθλητής των Πρωταθλητών», Βαγγέλης Οικονομάκος για την προσφορά του στο τμήμα πυγμαχίας και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, παίρνοντας την τιμητική πλακέτα από τον δικηγόρο Χρήστο Δημητρακόπουλο. Τέλος βραβείο πήρε από τον πρόεδρο ειδικών φρουρών, Βασίλειο Ντούμα κι ο Κωνσταντίνος Παπαθανασίου, τρίτος πρωταθλητής Ελλάδας 2013, για την αγωνιστική του παρουσία, το ήθος του και την προσφορά του στο τμήμα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού Α.Ο.

 

Τελευταία Νέα