Πανελλήνιο ρεκόρ η Κυριακοπούλου

Gazzetta team
Πανελλήνιο ρεκόρ η Κυριακοπούλου

bet365

Εξαιρετική εμφάνιση από την Νικόλ Κυριακοπούλου στο μίτινγκ της Στοκχόλμης και νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ με επίδοση στα 4.72μ.

Λίγες εβδομάδες πριν από το Παγκόσμιο κλειστού στο Σόποτ και αφού οι προηγούμενοι αγώνες δεν της «βγήκαν» η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έστειλε το δικό της μήνυμα από τη σουηδική πρωτεύουσα. Διπλό πανελλήνιο ρεκόρ, με την κορυφαία επίδοση για φέτος στον κόσμο και φυσικά το "εισιτήριο" για το μεγάλο ραντεβού του στίβου τον επόμενο μήνα.

Αρχικά με 4.30μ και στη συνέχεια με 4.42μ και 4.53μ, η Κυριακοπούλου έδειξε ότι είναι για πιο ψηλά και το τόλμησε! Πέρασε τα 4.64μ βελτιώνοντας το πανελλήνιο ρεκόρ (4.60μ από πέρυσι) και αργότερα «πέταξε» στα 4.72μ, σημειώνοντας καλύτερη επίδοση και από το ρεκόρ του ανοιχτού, το οποίο κατέχει με 4.71μ, από το 2011 στο Λονδίνο.

Εκπληκτική η Νικόλ, κατετάγη δεύτερη πίσω από την Σίλκε Σπίγκελμπουργκ, καθώς η Γερμανίδα είχε το ίδιο ύψος αλλά καλύτερες προσπάθειες, και πλέον προετοιμάζεται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ το Σαββατοκύριακο (8-9/2).

 

Τελευταία Νέα