Εγκαινιάστηκε το παγοδρόμιο

Gazzetta team
Εγκαινιάστηκε το παγοδρόμιο

bet365

Τις πύλες του άνοιξε σήμερα για όλους τους Θεσσαλονικείς το παγοδρόμιο του Α.Σ Άρης. Τα εγκαίνια έκανε ο πρώην υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, ενώ το παρών στην εκδήλωση έδωσαν όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Μετά από πολλά χρόνια η Θεσσαλονίκη απέκτησε και πάλι παγοδρόμιο με τον Ερασιτέχνη Άρη να είναι ο θεμελιωτής αυτού του έργου. Σήμερα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια με τον πρώην υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη να κόβει την κορδέλα. Στην εκδήλωση το παρών έδωσε σύσσωμη η οικογένεια του Άρη.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες εκλογές, Γιάννης Ιωαννίδης. Μεταξύ άλλων τόνισε: «Εύχομαι το 2014, που συνάδει με τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Άρη, να συνδυαστεί με μία μεγάλη επιτυχία για το σύλλογο. Το ποδοσφαιρικό τμήμα θα πρέπει πάση θυσία να κρατηθεί στη μεγάλη κατηγορία σε μία τέτοια χρονιά-ορόσημο για το σύλλογο. Το μπάσκετ πέτυχε μία μεγάλη νίκη και πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου πριν από λίγες ημέρες, ενώ το βόλεϊ πηγαίνει εξίσου καλά»», για να προσθέσει: «Για άλλη μια φορά, ο Άρης αποδεικνύεται πρωτοπόρος με τη δημιουργία αυτού του παγοδρομίου, που θα δώσει νέα πνοή στα παιδιά ν’ ασχοληθούν με τα αθλήματα του πάγου. Υπάρχει και το παράδειγμα της Έκθεσης, τόσο πέρυσι όσο και φέτος, όπου το εκεί παγοδρόμιο προσέλκυσε πλήθος παιδιών. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους».


Ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Θωμάς Γιώτας, τόνισε σχετικά: «Εύχομαι το παγοδρόμιο αυτό ν’ αποτελέσει την απαρχή για ένα νέο ξεκίνημα γεμάτο επιτυχίες για τον Άρη μας. Το ζητούμενο είναι να ξεφύγουμε από την εσωστρέφεια, που υπάρχει, και να δώσουμε χαρά σε όλους τους φίλους της ομάδας», για να συμπληρώσει αναφορικά με το παγοδρόμιο: «Εγκαινιάζουμε σήμερα όλοι εμείς και οι φίλοι του Άρη το νέο μας παγοδρόμιο και εύχομαι να έρθουν όλοι οι Θεσσαλονικείς για να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στον πάγο. Είναι ένα αρκετά σύγχρονο και ευρύχωρο παγοδρόμιο, ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο Άρης έχει παράδοση στο χόκεϊ επί πάγου, έχοντας κατακτήσει αρκετά πρωταθλήματα Ελλάδας».

Σύσσωμη η ομάδα βόλεϊ του Άρη, παραβρέθηκε στα εγκαίνια του παγοδρομίου "100 χρόνια ΑΡΗΣ" που κοσμεί από σήμερα την οδό Αλκέτα Παναγούλια. Οι παίκτες της ανδρικής ομάδας, απόλαυσαν ένα ξεχωριστή πρωινό, με τον αρχηγό της ομάδας, Γιάννη Χαριτωνίδη να κλέβει την παράσταση καθώς… συνοδευόταν από τα δύο του παιδιά. Ο Θόδωρος Παπαδημητρίου… δανείστηκε ένα μπαστούνι του χόκεϊ και μάθαινε από τους συναδέρφους του αθλητές της ομάδας χόκεϊ του ΑΡΗ τα μυστικά του αθλήματος, ενώ σε ένα άλλο πηγαδάκι ο Δημήτρης Γκαράς αναρωτιόταν πόσο πίσω είναι η χώρα μας σε αυτά τα αθλήματα, με το Θάνο Ντίνα να του απαντά χαριτολογώντας «μόνο σε αυτά»; Ο Σπύρος Φίνος έπαιρνε συγχαρητήρια από τους παρευρισκόμενους για την πορεία της ομάδας μέχρι σήμερα, ενώ μετά το τέλος των εγκαινίων του παγοδρομίου, ο Πρόεδρος του ΑΣ ΤΑΠ Άρης, συναντήθηκε με την ομάδα, τους ευχήθηκε Χρόνια Πολλά για τις άγιες ημέρες που διανύουμε, ενώ συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν τη λειτουργία του τμήματος.

 

Τελευταία Νέα