«Μας παρουσίασαν σαν εγκληματίες»

Gazzetta team
«Μας παρουσίασαν σαν εγκληματίες»

bet365

Ο Ερασιτέχνης Ηρακλής πήρε θέση μετά τα τελευταία γεγονότα για την προσπάθεια διάλυσης του συλλόγου και με ανακοίνωσή του έκανε λόγο για σχέδιο εξόντωσης, σε μια προσπάθεια να παρουσιαστεί ο σύλλογος σαν μια εγκληματική οργάνωση.

Οι άνθρωποι του γηραιού έστειλαν μήνυμα ενότητας τόνισαν ότι δεν πρόκειται να υποκύψουν σε όσους προσπαθούν να αφανίσουν μια ιστορία 105 ετών και κάλεσαν όλους να αναλάβουν τις ευθύνες και το ιστορικό βάρος που αναλογεί στον καθένα από τα μέλη της κυανόλευκης οικογένειας.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής...

«Στις 13 Μαρτίου του τρέχοντος έτους με ανακοίνωσή μας αναφερθήκαμε στο σχέδιο διάλυσης του Ηρακλή, ορμώμενοι από τα δημοσιεύματα της εποχής για τα χρέη που δημιούργησαν συγκεκριμένες διοικήσεις του συλλόγου με τις πράξεις τους μέχρι τον Νοέμβρη του 2011.

Μιλήσαμε για τον αγώνα επιβίωσης που κάνει έκτοτε ο Γυμναστικός Σύλλογος με μόνο σύμμαχο και συμπαραστάτη τον λαό του ΗΡΑΚΛΗ. Η εισήγηση της ΠΕΚ, παρά τη διαπίστωση της ότι δεν προκύπτει διανομή κερδών στους εταίρους, δηλαδή τα εκατοντάδες μέλη του σωματείου μας, ήταν η παραπομπή του θέματος στη δικαιοσύνη!!!

Σε ποιο κράτος, ποιο υπουργείο, ποια περιφέρεια εξισώνει τις όποιες έκνομες πράξεις μιας χούφτας ανθρώπων, με τα εκατοντάδες μέλη ενός σωματείου και τους χιλιάδες οπαδούς του;

Γιατί γίνεται προσπάθεια να παρουσιασθεί ολόκληρος ο ΗΡΑΚΛΗΣ σαν μια εγκληματική οργάνωση, με σκοπό το παράνομο κέρδος, όταν οι συγκεκριμένοι ελεγχόμενοι από την δικαιοσύνη κύριοι, δεν έχουν καμία σχέση με το σύλλογο εδώ και χρόνια ;

Ποιος λογικός ανθρώπινος νους λοιδορεί με τέτοιο τρόπο τον ιστορικότερο σύλλογο της χώρας και το λαό του;

Ποιος λογικός ανθρώπινος νους θέλει να διαλύσει την 105άχρονη ιστορία ενός συλλόγου που δημιούργησε τον αθλητισμό στη Θεσσαλονίκη και συνεχίζει να γυμνάζει εκατοντάδες παιδιά παρά τον οικονομικό στραγγαλισμό του εδώ και χρόνια; Ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός πίσω από όλα αυτά;

Ρητορικές οι ερωτήσεις, και οι απαντήσεις αποκαλύπτονται απροκάλυπτα και μεθοδικά εδώ και καιρό μία προς μία.

Ίσως, αν είχαμε την “κατάλληλη” πρόσβαση σε υπουργούς και βουλευτάδες να μην συνέβαιναν όλα αυτά. Ίσως, αν “γλύφαμε” περισσότερο το σύστημα, να μην συνέβαιναν όλα αυτά. Ίσως, αν είχαμε τα λεφτά και τις “κατάλληλες” προτάσεις συνδιαλλαγής με ορισμένους να μην συνέβαιναν όλα αυτά.

Διαλέξαμε, όμως εδώ και μερικά χρόνια, σαν λαός αυτού του τεράστιου συλλόγου, να πολεμήσουμε, χωρίς να σκύψουμε και προσκυνήσουμε κανένα λαμόγιο.

Όποιος νιώθει τον ΗΡΑΚΛΗ και δεν επιτρέπει σε κανέναν να θεωρεί αυτόν και την οικογένεια του εγκληματίες, γιατί περί αυτού πρόκειται έστω και προσχηματικά, συμμετέχει σε κάθε συνέλευση των οργανωμένων και των φορέων του συλλόγου.

Όποιος νοιώθει τον ΗΡΑΚΛΗ θα είναι στον αγώνα μέχρις εσχάτων. Το σχέδιο διάλυσης του συλλόγου επιβεβαιώθηκε επίσημα και καθαρά.

Ο καθένας μας αναλαμβάνει τις ευθύνες του και το ιστορικό βάρος που του αναλογεί σαν μέλη της “κυανόλευκης” οικογένειας».

Μετά τιμής

Διοικούσα επιτροπή Γ.Σ. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα