Ολυμπιακός Σ.Φ.Π: Από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου η διάθεση νέων καρτών μελών και φιλάθλου

Gazzetta team
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π: Από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου η διάθεση νέων καρτών μελών και φιλάθλου

bet365

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός καλεί τον κόσμο του μέσω των καρτών να στηρίξει την προσπάθεια για μια νέα χρονιά με διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από την 1η Ιουνίου θα τεθούν σε κυκλοφορία οι νέες κάρτες μελών και φιλάθλου του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.

Ο Ολυμπιακός όπως και άλλα σωματεία που έχουν άμεση σχέση με ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ λόγω του covid-19 έχει δει τα έσοδα του να μειώνονται κατακόρυφα αφού δεν υπάρχουν φίλαθλοι στα γήπεδα άλλα δεν θα αποδοθεί το 10% από τις ΠΑΕ και ΚΑΕ αφού δεν εκδίδονται πλέον εισιτήρια.

Επιπλέον δεν έχουν εκδοθεί, κανείς δεν ξέρει το πότε, εισιτήρια διαρκείας τα οποία στον Ολυμπιακό είχε άμεση σχέση με την κάρτα μέλους του ερασιτέχνη.

Στον Ολυμπιακό με την ανακοίνωση τους καλούν τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια τους σ' αυτή τη δύσκολη εποχή για να είναι τα τμήματα σε τροχιά πρωταθλητισμού εντός και εκτός συνόρων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 1 Ιουνίου θα τεθούν σε κυκλοφορία η Κάρτα Μέλους και η Κάρτα Φιλάθλου για τη σεζόν 2020-2021.

Τα οικονομικά δεδομένα μετά τον αθλητικό αποκλεισμό, αλλάζουν τις ισορροπίες, όχι όμως και τους στόχους.
Ο Ολυμπιακός γεννήθηκε και υπάρχει για να πρωταγωνιστεί, κάτι που απέδειξε και μέσα από τις οικονομικές αντιξοότητες στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας.
Αρωγός στην προσπάθεια και την κυριαρχία του σε Ελλάδα και Ευρώπη, υπήρξε πάντα ο κόσμος του, για τον οποίο νιώθουμε ευγνωμοσύνη και την ανάγκη να τον ευχαριστούμε κάθε στιγμή.
Φέτος, υπάρχουν τρεις κατευθύνσεις : συσπείρωση, στήριξη, περηφάνια. Η «ζωή» των Ερασιτεχνικών τμημάτων, δίνει ζωή και σε εμάς!

Προμηθευόμαστε ΟΛΟΙ την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου. Συσπειρωνόμαστε, στηρίζουμε και υπερηφανευόμαστε για τον Ολυμπιακό!

ΣΤΗΡΙ-ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!

Πληροφορίες για τους τρόπους διάθεσης της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Φιλάθλου:

• Από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., πατώντας εδώ

• Από την Ιστορική Λέσχη του συλλόγου μας στη Μαρίνα Ζέας, καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) και ώρες 17:00-22:00.»

 

Τελευταία Νέα