Απίστευτο: Ασύλληπτο ρεκόρ στο Football Manager λόγω κορονοϊού (pics)

Gazzetta team
Απίστευτο: Ασύλληπτο ρεκόρ στο Football Manager λόγω κορονοϊού (pics)

bet365

Ο κόσμος περνάει αυτές τις ημέρες στα σπίτια του, εξαιτίας του κορονοϊού ψάχνοντας διάφορους τρόπους για να ψυχαγωγηθεί.

Αλλοι επιλέγουν να περάσουν λίγες στιγμές με τις οικογένειες τους, παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια. Αλλοι περνάνε ώρες βλέποντας ταινίες και σειρές στην τηλεόραση.

Αλλοι βρήκαν την ευκαιρία να ξοδέψουν περισσότερο χρόνο στο σπίτι με ηλεκτρονικά παιχνίδια. Και μάλιστα με το Football Manager!

Το συγκεκριμένο παιχνίδι έσπασε κάθε ρεκόρ το Σαββατοκύριακο καθώς περισσότεροι από 90.000 χρήστες πέρασαν ώρες «κοουτσάροντας» από την οθόνη.

Αθλητικά γεγονότα δεν υπάρχουν αυτή την περίοδο εξαιτίας του Covid-19 και έτσι πολλοί αποφάσισαν να παίξουν με τον εν λόγω προσομοιωτή ποδοσφαίρου.

Ο επικεφαλής της Sports Interactive, Μάιλς Τζέικομπσον έμεινε ενθουσιασμένος από την τεράστια ανταπόκριση που έδειξε ο κόσμος.

Μεταξύ άλλων η Γουότφορντ εφόσον δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στην Premier League, μπήκε και... αυτή στο παιχνίδι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα