ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Κοζομπόλη: «Ένα νομοσχέδιο με πολλές θετικές προοπτικές»

Κοζομπόλη: «Ένα νομοσχέδιο με πολλές θετικές προοπτικές»

Κοζομπόλη: «Ένα νομοσχέδιο με πολλές θετικές προοπτικές»

Η ασημένια Ολυμπιονίκης της Αθήνας και πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών πήρε θέση για το νομοσχέδιο Αυγενάκη. 

Θέση υπέρ του νομοσχεδίου Αυγενάκη που προβλέπει την αξιοποίηση των Ολυμπιονικών πήρε η Βούζα Κοζομπόλη. 

Η ασημένια Ολυμπιονίκης της υδατοσφαίρισης και πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών στάθηκε στις διατάξεις που έχουν σχέση με τους Ολυμπιονίκες, τη βία στα γήπεδα ενώ μίλησε και για το καταστατικό της ΕΟΕ. 

Αναλυτικά η θέση της Βούλας Κοζομπόλη:

«Στο προς ψήφιση Αθλητικό Νομοσχέδιο υπάρχει διάταξη που αναφέρεται σε ρυθμίσεις και διευκρινίσεις που αφορούν την αξιοποίηση Ολυμπιονικών, Παραολυμπιονικών και Ολυμπιονικών Κωφών προς όφελος της νεολαίας της χώρας μας και την προώθηση του αθλητισμού και του Ολυμπιακού πνεύματος. Σίγουρα οι άνθρωποι που έχουν προσφέρει τόσα πολλά στον αθλητισμό θα είναι πιο χρήσιμοι σε θέσεις αθλητικού ενδιαφέροντος με γνώμονα πάντα την κοινωνική προσφορά και ώθηση των παιδιών στον αθλητισμό.

Σε σχέση με τα θέματα της βίας την φετινή χρονιά έγινα και εγώ μάρτυρας επεισοδίων σκληρής βίας ακόμη και σε γυναικείο αγώνα υδατοσφαίρισης. Οπότε εφόσον ψηφιστεί το νέο νομοσχέδιο , θα μπορέσω επιτέλους να πάω με τα παιδιά μου να παρακολουθήσω, χωρίς κίνδυνο, έναν αγώνα.

Σχετικά με το καταστατικό της ΕΟΕ, το οποίο κρίθηκε αναχρονιστικό από τη ΔΟΕ, πιστεύω ότι μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου ο αθλητισμός της χώρας μας θα μπει σε σωστή βάση πάντα με επίκεντρο τους αθλητές και τη στήριξη τους ώστε να μπορούμε μελλοντικά να είμαστε υπερήφανοι και να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί πολλές ακόμη επιτυχίες.».