Ελλάδα - Ισραήλ 16-2

Gazzetta team
Ελλάδα - Ισραήλ 16-2

bet365

Το καθήκον της έκανε η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των νεανίδων επικρατώντας εύκολα με 16-2 του αδύναμου Ισραήλ και παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Πρώτη σκόρερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ήταν η Ειρήνη Νίνου με 6 τέρματα και την ακολούθησε με 4 η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη.

Η Εθνική μας ομάδα ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση, «καθαρίζοντας» την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο οκτάλεπτο όταν και προηγήθηκε με 5-0. Στην δεύτερη περίοδο δεν άλλαξε κάτι με την ανάπαυλα να κλείνει στο 8-1, με γκολ της Φουτόριαν λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Το δεύτερο μέρος εξελίχθηκε όπως και το πρώτο με την Εθνική μας ομάδα να επικρατεί με 8-1 και να διαμορφώνεται στο φωτεινό πίνακα το τελικό 16-2.

Αντίπαλος της Εθνική μας, αύριο, για την πρόκριση στην «4αδα» θα είναι η επικίνδυνη Ιταλία (19:00 ώρα Ελλάδας). Εφόσον κερδίσει τότε απέναντί της θα βρει τον νικητή του ζευγαριού Ρωσία – Ισπανία, ενώ σε περίπτωση ήττας θα παίξει για τις 5-8 με τον αντίπαλο της να είναι ο χαμένος του παραπάνω ζευγαριού.

ΕΛΛΑΔΑ – ΙΣΡΑΗΛ 16-2 (5-0, 3-1, 3-1, 5-0)

Ελλάδα: Αρχοντάκη, Κολιτσοπούλου, Νίνου Παν. 2, Λούδη, Κανετίδου 1, Μαστρόκαλου 2, Νίνου Ειρ. 6, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Κοκκινάκη, Δούλη 1, Τσιμάρα, Γιαννακέα

Ισραήλ: Κατζ, Πέερ, Μπεν Ντάβιντ, Μποκατσένκο, Ρέγκεφ, Φουτόριαν 2, Γκόλαν, Ζουρ, Εντάεν. Φάρκας, Χότσμπεργκ, Αζουλάι, Κούρτσεφ

 

Τελευταία Νέα