Η συλλογή ενός Ελληνα με 400 tennis cans (pic)

Gazzetta team
Mία μοναδική συλλογή με περισσότερα από 400 tennis cans έχει Ελληνας τενίστας τα οποία έχουν συλλεχθεί μετά από έρευνα περισσότερων από 45 χρόνων και αφορούν 70 φίρμες μεγάλων κατασκευαστών.

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος με επιστροφή, αν ο Μπεν πετύχει το πρώτο τέρμα(21+).

Το τένις αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα κορυφαία Ολυμπιακά αθλήματα με εκατομμύρια φίλους αλλά και τηλεθεατές σε ολόκληρο τον πλανήτη. Συγκλονιστικά παιχνίδια, κορυφαίοι πρωταγωνιστές, σπουδαίες, συναρπαστικές στιγμές βάζουν τη "στάμπα" τους στο δημοφιλέστατο άθλημα και εξυψώνουν το ενδιαφέρον εδώ και πολλές δεκαετίες. Και μια μεγάλη "βιομηχανία" συνδέεται με το εμπορικό αυτό σπορ, βιομηχανία σχετιζόμενη με ρούχα, αξεσουάρ, αναμνηστικά και είδη τα οποία σπεύδουν να προμηθευτούν οι πιστοί του χώρου.

Είτε αυτοί αγωνίζονται ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά, είτε, απλά παρακολουθούν το άθλημα με τις μεγάλες συγκινήσεις και τους παίκτες-σύμβολα. 'Ετσι λοιπόν συλλογές με Vintage χαρακτήρα ενθουσιάζουν του λάτρεις του τένις και καταλαμβάνουν χώρο τόσο σε ιδιωτικές... βιτρίνες, όσο και σε εκθεσιακούς χώρους.
Μια μεγάλη και ιδιαίτερα σπάνια συλλογή από tennis cans, προκαλεί τελευταία το εγχώριο ενδιαφέρον καθώς ξεχωριστά κουτιά από μπαλάκια τένις εκτίθενται και η ζήτηση για την απόκτησή τους έχει κορυφωθεί ! Πρόκειται για tennis cans τα οποία έχουν συλλεχθεί μετά από έρευνα περισσότερων από 45 χρόνων και αφορούν 70 φίρμες μεγάλων κατασκευαστών.

Φίρμες του σήμερα αλλά και του χτές, κομμάτια αλησμόνητα που συνδέουν το παρελθόν με το παρόν του δημοφιλούς αθλήματος. Περισσότερα από 400 tennis cans πλαστικά αλλά και μεταλλικά σε εντυπωσιακή ποικιλία χρωμάτων, σχεδιασμών και λογοτύπων αποτελούν μια μοναδική συλλογή-κόσμημα για τον χώρο. Μάλιστα η αξία τους, τόσο συλλεκτικά, όσο και εμπορικά τα κάνει σχεδόν... ανεκτίμητα, με τον...τυχερό ιδιοκτήτη Γ. Α. να καμαρώνει γι΄αυτό το σπάνιο απόκτημα...