Δούκας - Τάσοβα 34-30

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Δούκας - Τάσοβα 34-30

bet365

Ο Δούκας νίκησε για δεύτερη φορά την τουρκική Τάσοβα με 34-30 και εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Challenge Cup.

Ιστορική νίκη πέτυχε ο Δούκας, ο οποίος είχε επικρατήσει 32-28 στο πρώτο ματς και προκρίθηκε στους «8» του Challenge Cup.

Είναι η πρώτη φορά στην 38χρονη ιστορία της ομάδας που καταφέρνει να προκριθεί στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Η Τάσοβα έχει εξαιρετικές μονάδες, αλλά εμείς είμαστε καλύτερη ομάδα. Η Ευρώπη πιστεύω δεν θα μας κουράσει, αλλά θα μας δώσει ρυθμό και ενέργεια στην συνέχεια και του πρωταθλήματος», σχολίασε ο αριστερός εξτρέμ Στάθης Ζαμπούνης.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Μυλωνάς επεσήμανε: «Είχαμε διαφορά 4 γκολ από χθες. Θέλαμε να τρέξουμε και να πετύχουμε εύκολα γκολ. Ελέγχαμε το παιχνίδι, πήραμε διαφορά και στο τέλος ήρθε άξια η πρόκριση. Η Ευρώπη είναι κίνητρο για όλους, μακάρι να συνεχίσουμε στον θεσμό».

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ- ΤΑΣΟΒΑ 34-30 (16-11 ημχ.)
ΑΣΕΔ
(Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης, Μωραΐτης 4, Τόμπρος, Τζηράς 9, Ζαμπούνης 7, Μανουσέλης, Μπραουδάκης, Αποστολίδης 1, Μπάρμπας, Ντούνης 1, Μπάγιος, Ζιβούλοβιτς, Νταρσουλάντ 1, Αραπακόπουλος 4, Μυλωνάς 7.
ΤΑΣΟΒΑ (Μοχάμεντ Μπακίρ): Σκρόμπανετς, Τζούριτς 3, Μπαλάς 5, Μπόζκουρτ 3, Τουφεξιντέρε 3, Γιουζαμπένκο, Κλιάιτς, Τσαλισκάν, Μπιεγκάλ 5, Καράνοβιτς 8, Σαπούν, Κανμπέρογλου, Τσέλικ 3, Ταιφούρ.
Διαιτητές: Γιόβιτς- Αρναούτοβιτς (Βοσνία), Παρατηρητής: Κόχεν (Ισραήλ): Δίλεπτα: 6-4, Πέναλτι: 4/4-3/4

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα