Συλλυπητήριες επιστολές για το χαμό του Γιάννη Σταματόπουλου

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Συλλυπητήριες επιστολές για το χαμό του Γιάννη Σταματόπουλου

bet365

Η ξαφνική απώλεια του αντιπροέδρου του ΣΕΓΑΣ Γιάννη Σταματόπουλου γέμισε θλίψη την οικογένεια του στίβου. Αμέτρητα είναι τα μηνύματα συμπαράστασης και τα συλλυπητήρια προς τους οικείους του, από ανθρώπους του χώρου από όλη την Ελλάδα.

Το έργο, η δράση, η παρουσία του Γιάννη Σταματόπουλου στα στάδια όλα αυτά τα χρόνια, τον έκαναν όχι μόνο χρήσιμο, αλλά και αγαπητό σε αθλητές, προπονητές, φιλάθλους και παράγοντες στην οικογένεια του ελληνικού αθλητισμού.


Συλλυπητήριες επιστολές απέστειλαν και πολλές Ενώσεις

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β. Πελοποννήσου:
"Φίλε Γιάννη, υπήρξες ένα ξεχωριστός άνθρωπος που ήξερε να τιμά και να σέβεται τις ανθρώπινες αξίες, υπηρετώντας το χώρο του Αθλητισμού με υποδειγματικό ήθος και συνέπεια για το κοινό καλό, ένας λαμπρός συνεργάτης, πάντα πρόθυμος και που ήξερες να προτείνεις και να βρίσκεις λύσεις στα προβλήματα του χώρου μας, πάντα με ευγένεια και ηπιότητα.


Φίλε Γιάννη, στην ψυχή και στην καρδιά όλων μας θα μείνει χαραγμένη η μορφή σου. Ο ήπιος χαρακτήρας σου, η λιτότητα και η ευθύτητα του λόγου σου, η πίστη στις αθλητικές αξίες. Εάν η απώλεια είναι συνάρτηση της προσφοράς, τότε το κενό που αφήνει ο θάνατός σου είναι τεράστιο. Η σιωπή από την απουσία σου σε μείζονα αθλητικά και κοινωνικά θέματα θα ακούγεται πολύ ηχηρή στ’ αυτιά μας.Όλοι έχουμε να θυμηθούμε κάτι θετικό από τη δράση σου. Για σένα δεν χρειαζόταν να φύγεις για να έρθει ο έπαινος, τον είχες και εν ζωή, τώρα απλά θα γίνει μέγιστος".

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης

"Ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι τεχνικοί και οι υπάλληλοι της, εκφράζουν την οδύνη τους για την απρόσμενη απώλεια του α΄ αντιπροέδρου του ΣΕΓΑΣ Γιάννη Σταματόπουλου, εξαίρετου φίλου και συνεργάτη με μεγάλη προσφορά στον χώρο του αθλητισμού".

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας

"Το Δ.Σ. ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας, οι τεχνικοί και ο υπάλληλος εκφράζουν την λύπη τους για την απώλεια του αντιπροέδρου του ΣΕΓΑΣ, Γιάννη Σταματόπουλου. Ο Γιάννης Σταματόπουλος υπηρέτησε το χώρο του αθλητισμού και τον ελληνικό στίβο με προσφορά και υποδειγματικό ήθος. Η οικογένεια του στίβου αποχαιρετά έναν καλό φίλο, έναν ακούραστο εργάτη,αλλά πάνω από όλα έναν εξαιρετικό άνθρωπο".

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας
"Με θλίψη και οδύνη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο θάνατο του Α΄ αντιπροέδρου, Γιάννη Σταματόπουλου. Ένας υπέροχος άνθρωπος, που έθεσε εαυτό σε όλη την διάρκεια της ζωής του στην υπηρεσία του ελληνικού αθλητισμού και ιδιαίτερα της Ομοσπονδίας μας, έφυγε από κοντά μας. Θα λείψει σε όλους μας. Ας έχει καλό Παράδεισο.
Τα ολόθερμα συλλυπητήρια των ανθρώπων της ΕΑΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, προς τους οικείους του και προς το Δ.Σ του ΣΕΓΑΣ. Θα έχει πάντα μια θέση στη μνήμη μας και στις καρδιές όλων μας. Αιωνία του η μνήμη".

ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας – Θράκης
"Ο πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας – Θράκης και όλος ο αθλητικός κόσμος της Ένωσής μας, εκφράζει την ανείπωτη θλίψη του για την απώλεια του Γιάννη Σταματόπουλου του ανθρώπου που έβαλε το δικό του στίγμα στον στιβικό αθλητισμό του τόπου μας. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του".


ΤΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
"Ο Πρόεδρος τα μέλη του Δ.Σ της ΤΕ ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας , ο Τεχνικός Σύμβουλος και η υπάλληλος της, εκφράζουν την οδύνη τους για την απρόσμενη απώλεια του Α΄ Αντιπροέδρου του ΣΕΓΑΣ Γιάννη Σταματόπουλου, εξαίρετου φίλου και συνεργάτη με μεγάλη προσφορά στο χώρο του αθλητισμού, τον οποίο υπηρέτησε ανιδιοτελώς επί σειρά ετών από διάφορες θέσεις.
Γιάννης Σταματόπουλος υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής των Κερκυραϊκών θεμάτων και αρωγός στην επίλυση κάθε προβλήματος. Καλό Ταξίδι Φίλε Γιάννη".


ΣΠΒΕ
"O Σύνδεσμος προπονητών στίβου Β.Ελλάδας εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του Αντιπροέδρου του ΣΕΓΑΣ Γιάννη Σταματόπουλου. Ο εκλιπών διακρινόταν για την πραότητα, την ευγένεια ψυχής και την εργατικότητα του. Υπηρέτησε τον στίβο με ευσυνειδησία,υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει".

 

Τελευταία Νέα