Άρση Βαρών: Τηλεδιάσκεψη της ομάδας σωτηρίας με τον Αυγενάκη

Gazzetta team
Άρση Βαρών: Τηλεδιάσκεψη της ομάδας σωτηρίας με τον Αυγενάκη

bet365

Τα μέλη της ομάδας σωτηρία της Άρσης Βαρών που διεκδικούν την διοίκηση της ΕΟΑΒ τα είπαν με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ομάδας πρωτοβουλίας διάσωσης της Άρσης Βαρών»:

«Είναι θετικό το γεγονός ότι παλαιοί διακεκριμένοι αθλητές (Ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές) επιθυμούν ν’ αναμειχθούν με τα διοικητικά των ομοσπονδιών, τόνισε ο υφυπουργός αρμόδιος για τον Αθλητισμό, Λευτέρης Αυγενάκης στην συνομιλία που είχε σήμερα (Τρίτη), μέσω skype, μ’ εκπροσώπους της Ομάδας Πρωτοβουλίας για την Διάσωση της Άρσης Βαρών (Χρήστος Σπύρου, Ιωάννης Γέροντας, Λεωνίδης Βαλέριος,Μήτρου Βίκτωρας, Τζελίλης Γιώργος, Σαμπάνης Λεωνίδας).

Οι παλαιοί πρωταθλητές εξέθεσαν στον υφυπουργό τα σοβαρά προβλήματα του αθλήματος, εκ των οποίων, κάποια σοβούν τα τελευταία χρόνια, ενώ άλλα έχουν βγει στην επιφάνεια μ’ εκκωφαντικό τρόπο. Συζήτησαν, επίσης, θέματα σχετιζόμενα με τα σωματεία (μητρώο συλλόγων, τα δεδομένα που έχει προκαλέσει η επιδημία του κορωνοϊού, αρχαιρεσίες ομοσπονδιών).

Ο κ. Αυγενάκης υπογράμμισε ότι οι εκλογές θα διενεργηθούν με αξιοκρατικά κριτήρια, με δεδομένο ότι σε αυτές θα μετάσχουν οι σύλλογοι, που θα έχουν ολοκληρώσει το μητρώο τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα