Πιο άνετα και από περίπατο η Ρωσία

Φώτης Καρακούσης
Πιο άνετα και από περίπατο η Ρωσία

bet365

Ούτε μια ώρα δεν χρειάστηκε η Ρωσία για να κάμψει την αντίσταση της Αιγύπτου με την ομάδα του Αλέκνο να επικρατεί με 3-0.

Το ότι πριν τον αγώνα ήταν το φαβορί το γνωρίζαμε όλοι. Αυτό που λίγοι περίμεναν ήταν να μπει η Ρωσία τόσο δυνατά και να τελειώσει μέσα σε λιγότερο από ώρα την αναμέτρηση με την Αίγυπτο. Η... αρκούδα επικράτησε με 3-0 (25-11, 25-17, 25-9) παίρνοντας την δεύτερη νίκη της στον δεύτερο όμιλο σε μια αναμέτρηση που υπήρξε ρεκόρ. Συγκεκριμένα οι 9 πόντοι που κέρδισαν οι Αιγύπτιοι στο τρίτο σετ, είναι οι λιγότεροι που έχει κερδίσει ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες (πάντα μιλάμε σε σετ 25 πόντους εννοείται).

Οι Αφρικανοί ήταν κακοί ή για την ακρίβεια δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να κοιτάξουν στα μάτια τους μεγάλους τους αντιπάλους, αλλά από την άλλη έχουν ελπίδες να προκριθούν, καθώς τα πάντα ή έστω τα περισσότερα θα κριθούν στην αναμέτρηση με το Ιράν.

Όσον αφορά τον αγώνα, πραγματικά δεν χρήζει της παραμικρής ανάλυσης, με την διαφορά να είναι τεράστια. Για τους νικητές ο Βόλβιτς είχε 14 πόντους και ο Μιχαΐλοφ 13, ενώ για τους ηττημένους κανείς δεν έφτασε τον διψήφιο αριθμό με τον Μονέιμ να έχει 7.

Τα σετ: 3-0 (25-11, 25-17, 25-9)

ΡΩΣΙΑ (Αλέκνο): Βόλβιτς 14, Μιχαΐλοφ 13, Κλιούκα 6, Βολκόφ Α. 5, Γκρανκίν 3, Τετιούκιν 3 / Βερμπόφ (λ), Βολκόφ Ντ. 4, Άσεφ 3, Μπακούν 1, Κόμπζαρ, Ερμάκοφ

ΑΙΓΥΠΤΟΣ (Ελσεμρέλι): Μονέιμ 7, Αμπντελχάι 6, Αμπού 5, Αμπντελρεχίμ 2, Αφίφι, Αμπνταλά / Αμπντελάλ (λ), Αμπουελχασάν 1, Μασούντ 1, Χασάν

 

Τελευταία Νέα