'Αννα Κορακάκη, λαμπερή και περιζήτητη! (pics + vids)

Δήμος Μπουλούκος
'Αννα Κορακάκη, λαμπερή και περιζήτητη! (pics + vids)

bet365

Το πρώτο τηλεφώνημα, το αυτοκίνητο που χάθηκε, οι σκέψεις για τις διακοπές. Το gazzetta.gr παρουσιάζει όλα όσα έκανε η Αννα Κορακάκη μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου και δεν έδειξε η τηλεόραση. ΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ.

Aπό την απονομή ως το Ολυμπιακό Χωριό, το χρυσό κορίτσι του ελληνικού αθλητισμού πέρασε… πολλά και διάφορα, τα οποία υπέμενε, όμως, με χαμόγελο. Αλλωστε ήταν η βραδιά της και ήθελε να τη ζήσει μέχρι τέλους. Το gazzetta.gr μέχρι να επιστρέψει στο δωμάτιο της, δεν την άφησε λεπτό και σας παρουσιάζει τι έκανε η Αννα Κορακάκη αμέσως μετά την κορυφαία στιγμή στην καριέρα της.

Με το που ολοκληρώθηκε η διαδικασία των μεταλλίων, μία από τις πιο ξεωριστές στιγμές της βραδιάς ήταν η μουσική που έβαλαν στα μεγάφωνα οι διοργανωτές προς τιμήν της Αννας και δεν ήταν άλλη από τον Ζορμπά του Μίκη Θεοδωράκη, μεταφέροντας την Ελλάδα στο Σκοπευτήρια του Deodoro.

Aφού έβγαλε αναμνηστικές φωτογραφίες με αρκετούς θεατές, κατευθύνθηκε στη Μικτή Ζώνη, για να αρχίσει η «ανάκριση» από τους Ελληνες και ξένους δημοσιογράφους. Τότε δέχθηκε και το πρώτο τηλεφώνημα. Στο ακουστικό ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος που κάλεσε στο κινητό του Προέδρου της ΕΟΕ Σπύρου Καπράλου που ήταν δίπλα της, για να μιλήσει μαζί της. Τη συνεχάρη φυσικά και της ζήτησε με την πρώτη ευκαιρία να τα πουν από κοντά…

Ακολούθησαν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων που όχι μόνο την περικύκλωσαν αλλά έπεσαν επάνω της, για να μάθουν περισσότερα για τη ζωή αυτού του 20χρονου κοριτσιού.

Επόμενος σταθμός η αίθουσα των συνεντεύξεων Τύπου, όπου οι τρεις νικήτριες του αγώνα απαντούν και πάλι στους δημοσιογράφους.

Η Αννα άνετη και χαμογελαστή απάντησε σε όλους, σε άπταιστα αγγλικά ενώ παρότι δεν επιτρεπόταν λόγω έλλειψης διερμηνέα, απάντησε και σε μία ερώτηση στα ελληνικά. Δείτε τι είπε:

Από κάτω από το πάνελ, ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου, ο πατέρας και προπονητής της Τάσος που βιντεοσκοπούσε όλη τη διαδικασία.

Αφού το… πέρασε και αυτό, ήρθε η ώρα του ντόπινγκ, κάτι που έχει συνηθίσει βέβαια η Αννα με τα μετάλλια που έχει πάρει στο Ρίο. Μετά από αρκετή ώρα, βγήκε από την αίθουσα, έτοιμη να επιστρέψει στο Ολυμπιακό Χωριό, αλλά λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο που στην προκειμένη περίπτωση ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου που θα τους μετέφερε.

Επειδή έληξε η βάρδια του σηκώθηκε και έφυγε, παρότι επιχείρησε νωρίτερα να τον καλοπιάσει ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αποστολής Μανώλης Κολυμπάδης με σάντουιτς και χυμούς. Ο Ισίδωρος Κούβελος ζήτησε αμέσως να έρθει άλλο αυτοκίνητο, αλλά λόγω απόστασης, πέρασε αρκετή ώρα μέχρι τελικά να επιβιβαστούν σε όχημα για το Ολυμπιακό Χωριό.

Εκεί και πάλι, όπως και μετά το χάλκινο, η υποδοχή ήταν ιδιαίτερα θερμή με δυνατό χειροκρότημα, φιλιά και αγκαλιές

.

Γκεστ σταρ αυτή τη φορά ήταν ο επίσης Ολυμπιονίκης Ηλίας Ηλιάδης που και αυτός τη συνεχάρη θερμά.

Κάπου εκεί ήρθε η ώρα να επιστρέψει στο δωμάτιο, μετά από ένα σύντομο πέρασμα από το εστιατόριο. Δεύτερες σκέψεις για κάτι πιο φανταχτερό, ένα πάρτι για παράδειγμα, δεν υπήρχαν, καθώς το μεσημέρι η Αννα με τον πατέρα της επιστρέφουν Ελλάδα.

Η αναχώρηση δεν είναι εσπευσμένη, αλλά είχε κανονιστεί εδώ και πάρα πολύ καιρό ώστε να πάει διακοπές. Μάλιστα όπως μας είπε η ίδια, δεν σκοπεύει να αλλάξει το πρόγραμμα της, παρά τα δύο Ολυμπιακά μετάλλια, καθώς είναι πολύ κουρασμένη.

Καλές διακοπές Αννα! Και ευχαριστούμε για όλα!

 

Τελευταία Νέα