Πληρώνουν τις... ορέξεις τους με φυλακή!

Gazzetta team
Πληρώνουν τις... ορέξεις τους με φυλακή!

bet365

Δύο πυγμάχοι έχουν συλληφθεί στο Ρίο για σεξουαλική επίθεση σε καθαρίστριες του Ολυμπιακού Χωριού! ΡΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο Ολυμπιακό Χωριό με πρωταγωνιστές δύο πυγμάχους από την Αφρική.

Πρώτος ήταν ο Μαροκινός Χασάν Σάαντα που το περασμένο Σάββατο συνελήφθη από την αστυνομία για σεξουαλική επίθεση σε βάρος δύο καθαριστριών στο δωμάτιο του στο Ολυμπιακό Χωριό.

Ο Σάαντα ζήτησε μέσω δικηγόρου, να του επιτρέψουν να αγωνιστεί κόντρα στον Τούρκο Ναντίρ Μεχμέτ Ουνάλ, αλλά απερρίφθη το αίτημα του. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Μαροκινός χάιδεψε τα οπίσθια από τις δύο γυναίκες, παρουσία μάλιστα συναθλητών του, που δεν έκαναν το παραμικρό.

Ο Σάαντα τελικά καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 ημερών, ενώ με φυλάκιση απειλείται και ένας ακόμα Αφρικανός πυγμάχος. Ο Τζόνας Τζούνιας από τη Ναμίμπια προσπάθησε να αγκαλιάσει με τη βία και να φιλήσει μία καθαρίστρια, επίσης στο Ολυμπιακό Χωριό, αλλά αυτή κατάφερε να τον σπρώξει και να φύγει.

Ο Τζούνιας που ήταν σημαιοφόρος της Ναμίμπια στην Τελετή Εναρξης συνελήφθη και είναι σίγουρο ότι θα χάσει τον αγώνα της Πέμπτης στο τουρνουά της πυγμαχίας!

 

Τελευταία Νέα