Χαλασμός με Ζιοβάνι! (vids, pics)

Χαλασμός με Ζιοβάνι! (vids, pics)

Δημήτρης Τομαράς
Χαλασμός με Ζιοβάνι! (vids, pics)

bet365

Ο Ζιοβάνι μετά την επίσκεψή του στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού βρέθηκε στο Red Store, όπου γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς των ερυθρολεύκων! Το gazzetta.gr ήταν εκεί.

Η λατρεία και το πρόγραμμα του «Ζίο»

Ο Βραζιλιάνος «μάγος» το πρωί του Σαββάτου (20/04) βρέθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στον Ελαιώνα (Κεντρική Σχολή Ποδοσφαίρου) και μετά στις εγκαταστάσεις Ρέντη. Το ραντεβού με τους οπαδούς των ερυθρολεύκων δόθηκε για τις 4 το απόγευμα στο Red Store του γηπέδου Καραϊσκάκη, όπου γνώρισε την αποθέωση από 400 και πλέον φανατικούς θαυμαστές του που τον περίμεναν πως και πως για τον χειροκροτήσουν και να του σφίξουν το χέρι! Για την ακρίβεια πάντως ο Ζιοβάνι έφτασε στην επίσημη μπουτίκ του Ολυμπιακού πολύ λίγα λεπτά μετά τις 4.

Μάλιστα ο κόσμος είχε μαζευτεί από αρκετά νωρίς ενώ ερχόταν συνεχώς και άλλοι. Τα συνθήματα και τα τραγούδια έδιναν και έπαιρναν. «Ζιοβάνι αλάνι για πάντα στο λιμάνι» και «Ζιοβάνι Ολιβέιρα οε, οε», φώναξε δυνατά ο κόσμος. Ο Ζιοβάνι δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα (για περίπου 2 ώρες!), φανέλες, αλλά και αντίτυπα της αυτοβιογραφίας του, που εκδόθηκε από την MVPublications. Στις οθόνες του καταστήματος έπαιζαν στιγμιότυπα και γκολ του Βραζιλιάνου άσου με την φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ μαζί του είχε την γυναίκα του και τον μάνατζέρ του.

Τονίζεται πως τα έσοδα από το βιβλίο που αναλογούν στον Ζιοβάνι πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς με τον «Ζίο» να έχει φτιάξει στην Βραζιλία κέντρο απεξάρτησης ατόμων με προβλήματα εθισμού, ειδικό χώρο για παιδιά με ειδικές ανάγκες αλλά και κέντρο για την αποκατάσταση παικτών, έχοντας ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο και μεγάλη ευαισθησία σε πολλούς τομείς. Όσο για το πρόγραμμά του ο Βραζιλιάνος σταρ έχει την Δευτέρα την παρουσίαση του βιβλίου του στην Αθήνα.

Την Τρίτη θα είναι στα Χανιά και την Τετάρτη στην Πάτρα για να μιλήσει για το βιβλίο του στο κοινό των δύο αυτών πόλεων. Την Πέμπτη θα μετάσχει σε ένα φιλανθρωπικό φιλικό με τους φίλους Ζιοβάνι να αντιμετωπίζουν το Αιγάλεω σε ματς του οποίων τα έσοδα θα πάνε σε ανθρώπους που έχουν μεγάλη ανάγκη. Στον αγώνα πρόκειται να πάρουν μέρος παίκτες όπως οι Νικοπολίδης, Γεωργάτος, Λυμπερόπουλος και Καφές. Την Παρασκευή θα φύγει για την Βραζιλία.

«Κλαίει γιατί δεν σε είδε να παίζεις»

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή όπου μία γυναίκα σε αναπηρικό καροτσάκι πήγε να πάρει αυτόγραφο στο βιβλίο της με τον Ζιοβάνι να είναι πολύ ευαίσθητος σε τέτοια θέματα. Από την άλλη ένα μικρό αγόρι που φωτογραφήθηκε με τον Ζιοβάνι έβαλε ξαφνικά τα κλάματα την ώρα που άστραφταν τα φλας (δείτε το βίντεο Ζιοβάνι Red Store 4). «Ζίο κλαίει γιατί δεν σε είδε να παίζεις», φώναξε εκείνη την στιγμή δυνατά ένας ερυθρόλευκος οπαδός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα