«Σαφάρι» για τις ανανεώσεις

«Σαφάρι» για τις ανανεώσεις

Δημήτρης Τομαράς
«Σαφάρι» για τις ανανεώσεις

bet365

Από την Δευτέρα και μετά πρόκειται να δρομολογηθούν εκ νέου στον Ολυμπιακό οι εξελίξεις για τα συμβόλαια των παικτών των οποίων εκπνέουν τα συμβόλαια το 2013 και όχι μόνο.

Στο λιμάνι δεν έχουν σταματήσει τις συζητήσεις με τους εκπροσώπους των παικτών των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το 2013 και το 2014. Παράλληλα κουβέντες έχουν γίνει και με τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.

Θυμίζουμε πως πρόκειται για τις υποθέσεις των Τοροσίδη, Μανιάτη, Τζιμπούρ, Χολέμπας, Αμπντούν και Φουστέρ. Από την Δευτέρα και έπειτα θα υπάρξουν τα νεότερα για τους παραπάνω παίκτες, για τους οποίους όπως έχουμε αναφέρει ξανά, υπάρχουν θετικές ενδείξεις.

Η πιο δύσκολη περίπτωση πάντως φαίνεται να είναι εκείνη του διεθνούς φορ, Ραφίκ Τζιμπούρ. Πιο ουσιώδεις εξελίξεις αναμένονται εντός της επόμενης εβδομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα