Ντιακιτέ και... τέλος! (vid)

Ντιακιτέ και... τέλος! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ντιακιτέ και... τέλος! (vid)

bet365

Ο Ντελ Πιέρο δεν έρχεται, ο ο Ντρίσα Ντιακιτέ ανακοινώθηκε για 1+1 χρόνια και με τον τρόπο αυτό ολοκληρώθηκαν για τον Ολυμπιακό οι μεταγραφές του καλοκαιριού!

Ο πρώην παίκτης της Νις αφού βρέθηκε στο Metropolitan για τα σχετικά ιατρικά τεστ πήγε μετά στα γραφεία του Ολυμπιακού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές τα βρήκαν για μονοετές συμβόλαιο (σ.σ. με οψιόν ανανέωσης για άλλο έναν χρόνο) έναντι 350 χιλ. ευρώ ως ετήσιες αποδοχές για τον παίκτη.

Ο ποδοσφαιριστής παίζει και στην θέση του αμυντικού χαφ και δεξιά στην άμυνα. Από την Τρίτη θα ξεκινήσει την ατομική προπόνηση ώστε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο το συντομότερο δυνατό.

Ο Ντιακιτέ πήρε την φανέλα με το νούμερο 22. Η ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό επισημαίνει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ντρίσα Ντιακιτέ για τα επόμενα 1+1 χρόνια».

Με τον άσο από το Μάλι οι νταμπλούχοι κλείνουν τις φετινές τους καλοκαιρινές μεταγραφές από την στιγμή που δεν προχώρησε και η υπόθεση Ντελ Πιέρο! Έτσι με τον Ντιακιτέ έκλεισε ο φετινός κύκλος των μεταγραφών για τους ερυθρολεύκους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα