«Κλείνει το Σαββατοκύριακο»

«Κλείνει το Σαββατοκύριακο»

Δημήτρης Τομαράς
«Κλείνει το Σαββατοκύριακο»

bet365

Η πρόθεση της Έβερτον είναι να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Κέβιν Μιραλάς μέσα στο Σαββατοκύριακο. Καμία αναφορά στον Βέλγο από τον Ντέιβιντ Μόγιες, που ζήτησε δύο μεταγραφές.

Στην Αγγλία μεταδίδουν ότι η Έβερτον επιδιώκει να κλείσει την μεταγραφή του Μιραλάς μέσα στο Σαβατοκύριακο. Ο αγγλικός σύλλογος σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες ούτως ώστε να πάρει τον Βέλγο άσο του Ολυμπιακού όσο νωρίτερα γίνεται.

Υπήρξε ωστόσο και μία πληροφορία από το νησί ότι μπορεί να υπάρξουν ανακοινώσεις για το θέμα στις 12 τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Από μέρους του ο τεχνικός της Έβερτον, Ντέιβιντ Μόγιες, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε δεν είπε κουβέντα για τον Μιραλάς αλλά ζήτησε δύο μεταγραφές. «Είναι λάθος για μένα να μιλήσω για παίκτες άλλων ομάδων.

Αυτήν την στιγμή προσπαθούμε να φέρουμε ακόμα δύο παίκτες στην ομάδα. Θέλουμε δύο ακόμα ποδοσφαιριστές για τη νέα αγωνιστική περίοδο», τόνισε σχετικά ο Μόγιες, που συμπλήρωσε ότι ελπίζει η ομάδα του να καταφέρει να κάνει άλλες δύο προσθήκες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα