Ήρθε το «θηρίο»!
Ο Βραζιλιάνος στόπερ ήρθε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με απευθείας πτήση από τις Βρυξέλλες συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του, ενώ τον υποδέχτηκε ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς. Ο Κανού ήταν ευδιάθετος, αλλά δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις και πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο Metropolitan για εξετάσεις.
Αίσθηση προξένησαν τα μαλλιά του ενώ ο ίδιος ήταν ευδιάθετος αλλά και χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό,. Το βράδυ θα πάρει μια πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα καθώς θα βρεθεί στις κερκίδες του Καραϊσκάκη για το φιλικό με τη Μάλαγα.
Ο Κανού σύμφωνα με πληροφορίες θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδος, έχοντας ετήσιες απολαβές 500.000 ευρώ. Το κόστος της μεταγραφής του από την Σταντάρ Λιέγης έφτασε το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.
Δείτε πλάνα από την άφιξή του ΕΔΩ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
