«Η Σταντάρ θέλει όσα και για τον Φελίπε!»

«Η Σταντάρ θέλει όσα και για τον Φελίπε!»

«Η Σταντάρ θέλει όσα και για τον Φελίπε!»

bet365

Ο δημοσιογράφος της βελγικής “Le soir”, Ετιέν Περού, αποκαλύπτει στο gazzetta.gr ότι η Σταντάρ Λιέγης δεν θα πουλήσει τον Κανού λιγότερο από 2 εκατομμύρια Ευρώ, όσα δηλαδή εισέπραξε από το Αννόβερο.

Μόλις τον πληροφορήσαμε ότι τηλεφωνούμε από την Ελλάδα για να συλλέξουμε πληροφορίες γύρω από την υπόθεση της μετεγγραφής του 28χρονου κεντρικού αμυντικού της Σταντάρ στον Ολυμπιακό, χαμογέλασε και ούτε-λίγο πολύ, μας είπε ότι αυτό το ενδεχόμενο συζητιέται μεταξύ διοίκησης και προπονητή της βελγικής ομάδας, εδώ και περίπου ενάμιση μήνα! «Ο Ολλανδός τεχνικός της Σταντάρ, Ρον Γιανς, δεν έχει χρησιμοποιήσει καθόλου έως τώρα τον Βραζιλιάνο στόπερ στα δύο παιχνίδια του βελγικού πρωταθλήματος και με δεδομένη την επιθυμία του του Κανού, να φύγει, θέλει να ξέρει σε ποιους παίκτες μπορεί να υπολογίζει για την τρέχουσα. σεζόν...», εξήγησε αρχικά ο Βέλγος συνάδελφος, Ετιέν Περού, που καλύπτει επί σειρά ετών το ρεπορτάζ της ομάδας της Λιέγης.

Στο ημερολόγιο προσφορών της vistabet κάθε μέρα μια νέα προσφορά

«Τα αυτογκόλ και η βαριά ατμόσφαιρα της Λιέγης!»

«Ο Κανού ήρθε τον Ιανουάριο του 2011 στην Σταντάρ, από την πορτογαλική Μπέϊρα Μαρ (σ.σ.: την πρώην ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ) και οι πρώτες του εμφανίσεις, εντυπωσίασαν τους πάντες στο βελγικό σύλλογο. Στο δεύτερο μισό της περιόδου 2010-11, έβγαλε μάτια και όλοι στην ομάδα πίστεψαν ότι βρήκαν τον ιδανικό κεντρικό αμυντικό για την επόμενη τριετία. Ωστόσο, οι μουντές καιρικές συνθήκες και η “βαριά” ατμόσφαιρα του Βελγίου, δεν βοήθησαν την οικογένειά του να αισθανθεί άνετα και προσαρμοστεί στον τρόπο ζωής της Λιέγης! Μέσα σ' όλα αυτά, ήρθε και η αποχώρηση του πρώην προέδρου της ομάδας, Ντομινίκ Ντ' Ονόφριο, ο οποίος ουσιαστικά είχε φέρει τον Κανού στην ομάδα – λόγω των διασυνδέσεων που είχε στην Πορτογαλία και με τον οποίο ο Βραζιλιάνος είχε πολύ καλή σχέση... Έτσι, λοιπόν, από το ξεκίνημα της περυσινής σεζόν, ο εκρηκτικός στόπερ που όλοι γνωρίσαμε, ήταν ένας τελείως διαφορετικός παίκτης, κακόκεφος, οξύθυμος και κλεισμένος στον εαυτό του και όλοι “σιγοψιθύριζαν” ότι οι μέρες του στην ομάδα είναι μετρημένες. Σ' έναν ευρωπαϊκό αγώνα για το Europa League, μάλιστα, έβαλε δύο αυτογκόλ στην ήττα με 4-0 από το Αννόβερο και τότε κάποια μέσα ενημέρωσης άφησαν να εννοηθεί ότι το έκανε επίτηδες!», σχολίασε ο έμπειρος αθλητικός συντάκτης της “Le soir”, τονίζοντας ότι η Σταντάρ θέλει να τον πουλήσει, αλλά όχι και να τον ξεφορτωθεί...

«Θα είναι άλλος άνθρωπος στην Ελλάδα!»

«Δε νομίζω ότι η διοίκηση θα τον παραχωρήσει με λιγότερα χρήματα (2 εκατομμύρια) απ' όσα εισέπραξε από την πώληση του συμπατριώτη του κεντρικού αμυντικού Φελίπε στο Αννόβερο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω από τους ανθρώπους της ομάδας, ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα είχε διαμηνύσει ότι μπορεί να διαθέσει μέχρι 1,5 εκατομμύριο Ευρώ. Γι' αυτό ίσως δεν έχει ολοκληρωθεί η μετεγγραφή. Αν, πάντως, ο παίκτης έρθει στην Ελλάδα, τότε η ελληνική ομάδα, πραγματικά θα αποκτήσει έναν πραγματικό ογκόλιθο της άμυνας, που παράλληλα, όμως, έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα με το κεφάλι, από τις στημένες φάσεις. Με δεδομένο ότι το κλίμα στη χώρα είναι παρόμοιο με της Πορτογαλίας και η οικογένειά του, θα αισθανθεί πραγματικά πολύ καλύτερα, ο ίδιος θα απελευθερωθεί πλήρως και παίζοντας υπό τις οδηγίες ενός προπονητή τον οποίο γνωρίζει και εκτιμά, πιστεύω ότι θα εξελιχθεί σε αμυντικό ηγέτη της ομάδας.», κατέληξε ο Ετιέν Περού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα